Nejste přihlášen/a.
zdravim,
minuly rok ma v prahe namerali, na 50ke 67, plus som nafukal pod 0.1, mal som na obed pivo... spisal som zapisnicu kde som to priznal a ze mam cakat do mesiaca vyjadrenie... nic som nedostal akurat dnes mi doslo predvolanie na policiu za tu rychlost, o alkohole ani pismenko... co si mam o tom mysliet?
diky
Úplne normálne. Modlite sa aby to dobre dopadlo. V 2004 v máji mi pri Senici namerali 70 - bola tam 40. Predvolali ma až v marci 2005. A bolo to také obvinenie ako by som niekoho zabil. Chceli mi zobrať papiere a mal som platiť 15 000. Ani neviem ako ale uhralo sa to na 6 000.
Prajem veľa šťastia.
Vážený, jednoduše a prostě, mají toho na vyřizování jak hnoje, nestíhají a mají na to 1 rok.
22 odst. 1 písm. b) přestupkového zákona č. 200/1990 Sb. v platném znění _ "řídí vozidlo nebo jede na zvířeti bezprostředně po požití alkoholického nápoje nebo po užití jiné návykové látky nebo v takové době po požití alkoholického nápoje nebo po užití jiné návykové látky, po kterou je ještě pod jejich vlivem," Tudíž otázka dokazování že je pod vlivem, což se sice nedělá.
Ten alkahol je v podstatě fyziologické množství... takže to zřejmě hodili pod stůl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.