Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kingwei Baracuda 50ccm 2 T

Od: klesti odpovědí: 3 změna:

co si myslíte o tomto skůtru chtěl bych ho koupit jaké s ním máte zkušenosti jak jede jak žere a tak díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

xxx*
hodnocení

0x

Zřejmě jste měl namysli Kingway Barracuda. Vzhledem k pořizovací ceně nového stroje 16499,- to nebude příliš kvalitní provedení. Už všeobecně výroba z číny, ve směru otorismu nestojí za nic.

nu*
hodnocení

0x

ty čínské stroje jsou v podstatě stejné, osobně mám zkušensti se 4-takty 50 ccm, které jsou kopií japonského motoru z Hondy Monkey, mají na svůj malý objem solidní výkon, ale jinak je vše ostatní nekvalitní, počínaje sváry, lakem, plechy, spojovacímmi prvky atd...takže dodělat doma

susen*

Jsem vlastníkem kingway fartt sport a mluvim tedy z vlastni zkusenosti.za dva roky,co jej mam se mi na nem nic nepokazilo,motor slape jako vino (pri pravidelne udrzbe a trose pece).jedine co bych vytknul je zpracovani,kvalita plastu a nadmerna koroze vyfuku. tydne najezdim se skutrem 100km a nikde mne za ty dva roky nenechal,kdyz nepocitam pretrzeni remenu variatoru,ale to je normalni spotrebni material,jako spojka v aute.zadni bubnova brzda ma trochu horsi brzdny ucinek,spis se kolo zaflekuje nez aby neco ubrzdilo,takze doporucuju vypomahat si predni (zlehka!)plasty po case praskaji,nejcice v miste kolem nosice.doporucuji po zakoupeni poutahovat vsechny,ale opravdu vsechny srouby a matky a seridit brzdy,jinak naprosta spokojenost.a skutr me vc.dph vysel na 14 999kc,takze o cene to opravdu neni.vzdy je to jen o pristupu majitele.pokud na skutra budete kaslat a jen se vozit + s nim treba delat nejake kraviny,tak se vam to vrati poruchovosti a kratkou zivotnosti,pokud budete pecovat (pravidelna vymena oleje,kvalitni palivo,cisteni filtru atd),ziskate skutecne spolehliveho kamarada na cesty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]