Nejste přihlášen/a.
Nemá někdo osobní zkušenost s hlučností motoru uvnitř vozu u Fabie 1,4 TDI 59 kw a Octavie 1,9 TDI 66 kw.
Zajímalo by mě, zda je hlučnost motoru subjektivně u těchto vozů uvnitř stejná nebo diametrálně odlišná.
Děkuji všem za příspěvky.
0x
Hlučnost je odlišná z důvodu tří hrnku u Fábie 1,4 TDI má i takové zvláštní vibrace, ale zanedlouho se na to dá zvyknout. Fábie s tímto motorem je velmi dobrá volba.
Děkuji za odpověď. Jak byste ale subjektivně hodnotil míru hluku u těchto dvou typů vozidel? Všichni mě od Fabie odrazují, na Octavii ale nemám finance. Taky mě napdlo, zda není možné dodatečně odhlučnit zvuk motoru u Fabie.Děkuji.
Když budete mít zájem o tuto Fábii, tak před koupi si ji erčitě projedete. Není hlučnější jen má neobvyklý zvuk.
doplněno 08.04.11 20:23:Spotřeba Fábie je 4,2, vám nabídne spotřebu mezi 4,5 a 6,5 litry nafty na 100 km.
Ještě by mě zajímalo zda ve srovnání s benzínem Felicií 1,3 50 kw je výrazně línější nebo výkonější u předjíždění.
Línější než Felda ten 1,4 diesel fakt není. Měl jsem tu možnost, že jsem jezdil s Fabií HTP i s tím nafťákem. Proti HTP má diesel pocitově lepší zátah, ale ve firmě mu přezdívají Blackhawk. Zvukem totiž připomíná zmíněný vrtulník. Když přesednete z benzínové Fábky do tohoto dieselu, tak je to tedy celkem šok
Ale je pravda, že zatímco benzínové Fábky mají celou řadu problémů, nafťák se celkem drží.
0x
tříválec nekupujte, nejede to a spotřeba je vyšší než o Oktávky 66 kW..já s motorem 66 kW jezdím za 4,7 litru, když jedu po dálnici, tak v průměru za 5,2 lt
Tříválec odhlučníte ale vibrace budete cítit pořád...když si koupíte zachovalou starší Octavii v SRN, model 2002, dá s epořídit za cenu kolem 4.000-4500 eur, ale především v kombíku, limuzín je málo a jsou dražší...200 tisíc na tachometru nevadí, tento motor je věčný...důležitý je celkový sdtav
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.