Nejste přihlášen/a.
Nemá někdo osobní zkušenost s hlučností motoru uvnitř vozu u Fabie 1,4 TDI 59 kw a Octavie 1,9 TDI 66 kw.
Zajímalo by mě, zda je hlučnost motoru subjektivně u těchto vozů uvnitř stejná nebo diametrálně odlišná.
Děkuji všem za příspěvky.
Hlučnost je odlišná z důvodu tří hrnku u Fábie 1,4 TDI má i takové zvláštní vibrace, ale zanedlouho se na to dá zvyknout. Fábie s tímto motorem je velmi dobrá volba.
Děkuji za odpověď. Jak byste ale subjektivně hodnotil míru hluku u těchto dvou typů vozidel? Všichni mě od Fabie odrazují, na Octavii ale nemám finance. Taky mě napdlo, zda není možné dodatečně odhlučnit zvuk motoru u Fabie.Děkuji.
Když budete mít zájem o tuto Fábii, tak před koupi si ji erčitě projedete. Není hlučnější jen má neobvyklý zvuk.
doplněno 08.04.11 20:23:Spotřeba Fábie je 4,2, vám nabídne spotřebu mezi 4,5 a 6,5 litry nafty na 100 km.
Ještě by mě zajímalo zda ve srovnání s benzínem Felicií 1,3 50 kw je výrazně línější nebo výkonější u předjíždění.
Línější než Felda ten 1,4 diesel fakt není. Měl jsem tu možnost, že jsem jezdil s Fabií HTP i s tím nafťákem. Proti HTP má diesel pocitově lepší zátah, ale ve firmě mu přezdívají Blackhawk. Zvukem totiž připomíná zmíněný vrtulník. Když přesednete z benzínové Fábky do tohoto dieselu, tak je to tedy celkem šok Ale je pravda, že zatímco benzínové Fábky mají celou řadu problémů, nafťák se celkem drží.
tříválec nekupujte, nejede to a spotřeba je vyšší než o Oktávky 66 kW..já s motorem 66 kW jezdím za 4,7 litru, když jedu po dálnici, tak v průměru za 5,2 lt
Tříválec odhlučníte ale vibrace budete cítit pořád...když si koupíte zachovalou starší Octavii v SRN, model 2002, dá s epořídit za cenu kolem 4.000-4500 eur, ale především v kombíku, limuzín je málo a jsou dražší...200 tisíc na tachometru nevadí, tento motor je věčný...důležitý je celkový sdtav
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.