Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu...jsem majitelkou vozidla, které jsem půjčila známému - ten zavinil dopravní nehodu...škoda se samozřejmě hradí z mojí pojistky...problém je v tom, že dotyčná osoba měla už měsíc zákaz řízení vozidla...a dočetla jsem se, že v tomto případě na mně může pojišťovna požadovat vrácení peněz, které vyplatí za tuto nehodu! Věděla jsem, že dotyčná osoba čeká na vyřízení zákazu činnosti, ale papíry jsem viděla a osoba tvrdila, že ještě nedostala vyrozumění o tom, že by již zákaz platil. Nemáte s tím někdo prosím zkušenosti?
děkuji...a když jsem si zkontrolovala, že řidičský průkaz má a nevěděla jsem, že mu ten zákaz již platí, myslíte, že to budou brát v potaz nebo je to nebude zajímat - "nevědomost neomlouvá"...?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.