Nejste přihlášen/a.
Před necelým rokem jsem nechal na své felicii vyměnit oba dva přední blatníky. Z finančních důvodů jsem je nechal zatím přestříkat jen základovkou. Před zimou mám v plánu je nechat kompletně přestříkat. Nevíte, nakolik přijde přibližně tato záležitost (abych nenaletěl a nepřeplatil)?
zřejmě by bylo dobré otázku více specifikovat. kdo bude blatníky demontovat? jakou barvou (metalíza, perleť...)se bude stříkat?
obecně se ceny za lak pohybují od 1500,- Kč do 3500,-Kč/ kus. vyjímkou nebude ale ani 5000,-Kč/kus... cena i trochu souvisí s výslednou kvalitou. ale ne vždy
nejlepší bude poptat se ve svém okolí známých, případně navštívit pár lakoven a poptat se. taky se tam podívat na výsledky jejich práce.
Ceny jsou jak píše 2masoni. demontovat blatník se nemusí, nechá se to nastříkat na autě. Předpokládám, že jsi blatníky ze spodu nechal přestříkat taky základem a některým z příprvků na podvozky aut, Pokud ne tak je ani nestříkej z vrchu , do tří let je stejně budeš měnit. Nevím jakou zaklodovku použili na stříkání, ale pokud to byla nějaká synt, tak ti lakýra poděkuje a možná i požene.
doplněno 07.04.11 11:11:Tak samozřejmě , že je to možné a určitě to prodlouží životnost, proto se to také vyrábí a používá. Nejlepší ,ale je to natřít (nastříkat) před samotnou montáží, hlavně taky v místech kde blatník dosedá a je přišroubován k podběhům. příště už by taky nemuselo být kam blatník přišroubovat a pak nastupuje céóčko a poměrně dražší oprava.
Pokud blatníky ze spodu očistím, je možné prodloužit životnost nanesení Tlumexem (na tu základovku)?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.