Nejste přihlášen/a.
Dobry den, jedna se o levou predni (zimni) pneu zn. Avon na Ford Focus r.v. 2005.
Pri parkovani v podzemni garazi jsem ji na dvou mistech na vnejsi strane kola rozsekl o obrubnik, nasledne se odchlipl kus gumy. Prikladam obrazky toho horsiho pripadu.
Zatim jsem na nich odjel asi 5000 km a vydrzely. Na letni prezouvat nechci, chtel bych tyto zimni (rok stare) gumy pres leto vyjezdit. Nicmene ta dira me trochu zneklidnuje, nerad bych, aby mi to za jizdy nekde "prdlo."
Nemate nekdo zkusenost s opravou podobneho problemu, tedy s opravou rozseklych a ruzne jinak poskozenych pneu?
Zaroven - pokud guma stale drzi, znamena to, ze se jedna o "povrchovy" problem, ale nejaka vnitrni vrstva to udrzi? Nazory? Dekuji.
No, jestli to takhle vydrzelo 5000km a neni tam ani boule, je to divny ale asi vydrzi i dal... Vzadu bych s tim klidne jezdil (a s rezervou v kufru)...
K tem policajtum - guma byla pred jizdou samozrejme dukladne zkontrolovana a byla naprosto OK...
doplněno 06.04.11 08:49:A jeste k tomu fotu - nejak se mi to nezda, bud to je udelany tim nozem a tedy fa.ke, nebo to nekdo nariznul, ale o tupou hranu to vypada jinak. Nezda se mi, ze by na takovem poskozeni nebyla boule. A samo bych to u sebe vymenil, vzorek uz nevypada taky nejak extra.
Nejak se mi nechce verit, ze by takhle krasnej a cistej řez vzniknul o obrubnik, ja to mel pokazdy "vorvany", tohle vypada jako od pekne ostreho noze, nenastval si nekoho? Ale k otazce, to ze se treba zabijes jednou ty, to je tvoje volba, ale prece to nemusi kvuli tobe odsrat nekdo jiny a nebo i vic tech jinych, protoze tohle vetsinou praskne na dalnici ve velky rychlosti, takze bez milosti vyhodit a dat novou.
doplněno 06.04.11 08:56:pises rychle
Je to skutecne od hrany obrubniku, ovsem nikoliv toho z ulice, ale z podzemni garaze. Je mensi a ostrejsi. Zdejsi odpovedi me presvedcily, ze bych mel prezout, takze dotycna guma pujde pryc. Diky.
Zdravím, já třeba vyhazuju jakkoli poškozenou pneu, ale bez užitku není, najde využití jinde, než na silnici.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.