Nejste přihlášen/a.
Dobry den,potrebovala bych poradit.technicka mi prosla jen na mesic,behem toho mesice musim na tu stejnou stk,nebo muzu kam koliv?dekuji za odpoved
Čistě teoreticky můžete jet kam je libo, ale prakticky Vás z každé jiné STK pošlou do té původní.
Moc Vam dekuju za radu.A mohla bych se jeste zeptat,na technicke mi rekly ze mi netesni vyfuk a tim padem me smrdi nafta v aute...co si mam pod tim pojmem predstavit?Ze je tam nejaky sroub ktery je potreba dotahnout,nebo je tam dira?
Pokud netěsní výfukové potrubí, většinou bývá někde díra( je prohnilé). Chce to nastartovat a kouknout pod auto kde to vlastě fičí ven, třeba je to opravdu jen volná spona (příruba, těsnění).
doplněno 10.04.11 18:08:To záleží kde bude a jak to celkově bude vypadat. V drtivé většině jak se objeví díra tak už je výfuk jak "perník" a ani není na co pořádně vařit. Je to většinou na výměnu příslušného dílu výfuku.
doplněno 10.04.11 18:45:No jo nepotěšil , to vite jak je auto tak to jsou výdaje. U těch brzd, nevím jakou Fy destiček jste dávala, u některých výrobců destičky obsahují trochu více kovu a pak takto pístají. S tím nic neuděláte, jedině dát jiné destičky.
Že by v servisu použili díly , které si donesete, docela pochybuju, ale záleží na dohodě.
To ste me teda,ale vubec nepotesil,ceka me fakt velka investice.A jeste se zeptam,piska mi brzda pri brzdeni,ale na stk mi rekli ze kotouc aji desticky sou v poradku.Kotouce sem menila pred rokem a pul,kdyz sem kupovala auto,
To jo ne nadarmo se rika ze auto je bezedna pokladnicka...No ja menila jen kotouce,desticky myslim ne.No a kdyz zajedu do servisu udelaji mi jen prohlidku,abych vedela?A spravi mi to kdyz si donesu nahradni dily?Ja proste potrebuju nejake info nez pojede do servisu,mam tu nevyhodu ze su zenska a muzou me natahnout,uz se mi to stalo
Dobrý večer.Jsou autoservisy kde neumí nic jiného než vyměňovat díly a pak jsou naštěstí ještě autodílny s machry kteří dokážou i skoro nemožné.Je potřeba se poptat ve Vašem okolí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.