Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím Vás nemontoval někdo světla na denní svícení na felicii se starou tváří. Vůbec nevím kam je namontovat pokud je to možné aby to vyhovovalo předpisům. Moc děkuji
Zdravím. Taky řeším denní svícení, ale na Formanovi. Nárazníky jsou podobné. Aby se vyhovělo vyhlášce o umísťování DS, nezbývá mně nic jiného, než výbrání pro mlhovky. Dnes jsem to přiměřoval. Vejdou se nad mlhovky a moc je to ani neovlivní. Když budou výhrady na STK, tak mlhovky přelepím. Nejsou povinné. Když Tě napadne lepší řešení, napiš. Až je přidělám, vložím foto.
A musí svítit spolu s denními světly i zadek? Viděl, jsem už několik aut, kterým vzadu nesvítilo nic.
S denními světly "NESMÍ" svítit nic jiného, krom směrovek, brzdových světel a světelné houkačky!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.