Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fabia - jakou značku brzd?

Od: bushman odpovědí: 9 změna:

Poraďte jakou značk brzdových kotoučů a destiček koupit na Fabii I 1,2HTP?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x

krom starline cokli,jinak je to v tomto případě tak nějak asi jedno...

trol*

ATE nebo Ferodo.

e250td*
hodnocení

0x

Šel bych do ATE,jak kotouče,tak desky . popřípadě kotouče ...ZIMMERMANN,TRW,MEYLE

xxxxx*
hodnocení

0x

No já bych tam dal kotouče Brembo MAX (s takovou drážkou, koupíš je v Elitu) a k nim desky ATE. Mám to na oktávce a ´je to pecka. Zastavíš na fleku, můžeš brzdit 10x za sebou z 200 km/h na 0 a můžeš se spolehnout, že zabrzdíš i po jedenáctý (s kotouči starline zabrzdíš max. 1 a můžeš je měnit, protože se zkřiví), nepískaj, prostě fakt super. Poměr cena/výkon je bez debaty. A jestli máš někoho s registrací v Elitu, tak to máš o 30% levnější...

erikch*

xxxxx-to mě vcelku pobavilo,cituji:"můžeš brzdit 10x za sebou z 200 km/h..." Takovou rychlost není HTPéčko schopno,ani s větrem v zádech a z prudkého kopce,dosáhnout...*smich* Jinak u Brembáčů není o čem diskutovat(kvalita a účinnost),ale tady je to jaksi "mimo mísu"...

trol*

Zdravím, já mám na autě komplet brzdy ATE a žádný problém. Dokonce jsem si vyměnil seriové nechlazené kotouče za chlazené a to včetně třmenů.

xxx*
hodnocení

0x

Souhlasím s ATE kotouče a desky stačí FERODO. Přeci jen se nejedná o nějaký závodní stroj a investovat do brzd stavěných na vysokou zátěž je o ničem.

doplněno 06.04.11 20:55:

Jinak elit a kelly mají vysoké ceny i po slevě, Zkuste nějakého menšího prodejce autodily-autosklad nebo obautodily.

doplněno 06.04.11 20:56:

Pardon špatně jsem to napsal "autodily-sklad"

trol*

Super shop Auto-pilot.cz, ceny lidové:)

erikch*

tak tak,a ještě auto-medik.cz-u spousty položek nejlevnější na netu vůbec...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]