Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fiat Stilo 3dvere - dost velke pro rodinu?

Od: kubulakubicek odpovědí: 3 změna:

Zdravim

Myslite, že 3 dveřove fiat stilo je dostatečné auto pro rodinu s jednim ditetem? Vzdycky jsem to auto chtel, je to pro mne neco mezi sportovnim a pritom obycejnym autem, za celekem doboru cenu

Ale moc si nedokazu predstavit jak pak bude 3 dverove auto dostatecne az budem mit prcka. Napr. jak se bude davat sedacka dozadu, jestli to vubec jde (o tom strachu, ze v pripade nehody s tama dite nedostanu ani nemluvim...)

co myslite?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nevěřím tomu. Z vlastní zkušenosti vím, že už jen samotná ženská dokáže zakramařit i Tranzita, natož v kombinaci s dítětem. Ostatně už jen uvazování dítěte do sedačky v poloze plazmo přes opěradla je výkon, natož v situci, kdy dítko ,,klade odpor´´ a nechce se nachat zakšírovat. Když už Stilo, tak v kombíku.

ar*
hodnocení

0x

Souhls s promonem. pro rodinu je tří dvéř opravdu nevhodné, sice třídvéřové Stilo je ze všech variant Stil nejhezčí díky sportovnímu vzhledu ,ale je tak pro mladého né rodinné auto.

dordan*
hodnocení

0x

S dovolenim využiju tohoto tématu (protože muj do taz se taky týka Stila) ať nemusím zakládat nové.

Jako pán uvažuju o koupi 3 dvěřového Stila (rodina se men zatím doufam netýka) :)

Muj dotaz směřuje k tomu, že jsem několikrát narazil na zmínku, že se u tohoto auta často vyskytují závady na elektroinstalaci. Mohl by mi prosím někdo vysvětlit co to znaména, tedy co jsou "závady na elektroinstalaci"? Já se v takovcvh věcech vůbec nevyznam a nedokažu si pod ti nic představit, tedy hlavně jaké problemy to způsobí a kolik tak můžou stát případne opravy...

děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]