Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojeni autoradio

Od: janta odpovědí: 2 změna:

Koupil jsem skodu Felicii 1.3MPI a chtel jsem si tam dat autoradio. Dost jsem s tim bojoval, jelikoz auto bylo puvodne u vnitráků a bylo tam hrozne kabelaze navic od ruznych jejich byvalych zarizeni . Kdyz jsem myslel ze jsem vyhral (autoradio normalne hralo), tak jsem zjistil, ze jak zapnu svetla autoradio se vypne. Nemate nekdo napad kde muze byt problem?

Díky moc David

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

2x

Janta sice nevím co tam všechno vnitráci měli nainstalováno, ale vypadá to že jsi autorádio zapojil na kabel který původně "napájel" nějaké podsvícení a při rozvícení světel nejspíš displej (něčeho ) pohasl, aby v noci neoslňoval. Budeš muset najít kabel který je pod stálým proudem.

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Jak píše ar,budeš muset najít kabel se stálým proudem.Neměl by to být problém,ale pokud by se Ti to nepodařilo,řešením je natáhnutí kabelú + a - přímo od baterie.Je ovšem dobré,dát do blízkosti baterie na +pól nějakou pojistku i když radio má pojistku také.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma zapojení autorádia
Otázky na téma zapojenie autoradia

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]