Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motokára jak jí sestrojit

Od: tomora odpovědí: 2 změna:

Ahoj lidičky, chtěl bych malýmu sestavit šlapací motokáru může mi někdo prosim Vás poradit kde seženo plánky atd...

doplněno 01.04.11 15:42:

jde mi o dokumentaci

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

A co tak se podívat v nějakém šopu a oprásknout? Na co plánek, seženu kola, poměřím na jak velké děcko a konám. Kdysi byly plánky na stavbu kár, co závodili děcka z kopce, toto sehnat a přidat šlapadla.

Ty káry na jízdu z kopce se nazývaly minikáry, ale přidělat k nim šlapadla by bylo dost obtížné, byly stavěny s ohledem na co nejnižší těžiště a navíc,,pilot´´ byl hodně skrčený (kvůli odporu vzduchu) takže šlapání by bylo dost obtížné už samo o sobě.

Ale nedávno jsem u jednoho zákazníka viděl šlapací káru Berg - ta byla tedy super. Cena mě sice omráčila, ale konstrukčně je to jednoduché jako facka, prostě pár jeklů a kola s pedály. Ale jsou bytelný, tím, že se dá posouvat sedadlo je umožněno jezdit prckům i dospělým. Obšlehnout by to jistě šlo.

slapadla.heureka.cz/...

bergtoys.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]