Nejste přihlášen/a.
Zdravim, chci si koupit auto,ale nevím zda na leasing nebo si vzít půjčku. Leasing má nevýhodu,že nejde předem splatit,ale co jsem tak koukala,tak u obou bych je přeplatila o nehorázné peníze.Předem skládat žádnou akontaci nebudu.Nevíte o něčem výhodném?
Díky za radu
Mám auto na leasing,v té době jsem neměla na vybranou.Ale při porovnání leasingu a půjčky z banky je leasing výhodnější.Cena za půjčku u banky je vyšší a nezahrnuje havarijní pojištění atd. Jde jen o to,že případné problémy s autem se řeší přes leasingovou společnost ,kdežto při koupi na bankovní úvěr je řešení stejného maléru o hodně jednodušší.
Záleží co jsou pro vás nehorázné peníze....Hlavně pořádně zvažte,k čemu bude auto sloužit! Každopádně doporučuji půjčku,i účelovou - jsou na ni menší úroky - .Kdykoliv budete mít třeba problém se splácením,ikdyž dnes se vám to může zdát nepodstatné,můžete auto prodat a půjčku doplatit.A pokud jste již klientem nějaké banky,zeptal bych se nejprve tam! Znají vaší finanční situaci a nejlépe poradí...
Hodně štěstí při výběru vozu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.