Nejste přihlášen/a.
Prosim o radu,tedkom sem prisla k autu a zjistila sem ze mi nekdo naboural spz,az tak ze to cerne na kterem spz drzi tak se mi odlomilo od narazniku.Jak to mam opravit?Pujde to vubec?Dekuji,
v brně se to stává několikráte do roka!nebudte smutná já ji mám jak vlnitý plech ne vlastním přičiněním, u kutila si nechte značku provrtat a přišroubujte skrz karoserii aby se neztratila (což se po prohnutí stává často), to byste měla problémů 2x tolik. Tohle je banalita. vážně.
Dekuji Vam...Stejne musim pozadat o novou spz..Ale cekam na TPjak mi poslou domu.Auto sem koupila 19.3 tak doufam ze to prijde co nejdrive.Jinak naraznik je ok.Dekuji
xxx, bohužel to tak není, klidně můžete.
![]()
xxx, kdysi to nařizoval předpis, že to musí být pevně, dokonce i šroubky zatřeny, ale teď je to volnější!
Opravdu? Tak to děkuji za opravu jelikož jsem byl přesvědčen, že to nelze. V tom případě zítra přidělám pevněji. ![]()
Ale může .
doplněno 03.04.11 09:33:Pokud vím,tak povinnost mít SPZ-ku zajištěnu proti odcizení nepominula,jen policie to nekontroluje. A SPZ-ka pouze vložená do rámečku tuto povinnost nesplňuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.