Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motorka bez papírů

Od: zincil odpovědí: 11 změna:
Sehnal jsem o kámoša motorku 50ccm, bez papírů, dva roky stará, šloby ji nějak přihlásit? a popř. udělat STK?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Sehnat přihlášeného šrota...

krkovicka*
hodnocení

0x
Podívejte se do annonce a různé jiné stránky zda někdo ty papíry neprodává.Je toho tam mraky,lidem zbydou papíry po krádeži a různě.Taky sháním na skútra Piago.Našly jsme ho na lesní cestě povalený do příkopu,pár oprav a jezdí.

1jara*
hodnocení

0x

Jak psal Buss, sehnad ještě jednoho ( šrota) s papírama a udělat přestavbu.

nu*
hodnocení

0x

kde jsou papíry, každá motorka dostane od výrobce COC list, na jho základš se pakl vysatvujíé "papíry", jaký je původ motorky

zincil
hodnocení

Kámoš to sehnal od kolegy v práci, ale bez papírů, jezdil až do té doby než ho kontrolovala hlídka, samozřejmě bez papírů dostal pokutu, a přišel o papíry na B, tak mi to dal za pakatel

erikch*

možná by stálo za zmínku napsat o jaký jde přesně typ-dříve bylo vcelku běžné,že "udělat" třeba z Hondy CBR 900 RR 600stovku,z Yamahy YZFka starší FZRko-podle dokladů,nebyl vůbec problém-tím myslím STK,natož hlídka na silnici...Protože narazit na "znalce-motorkáře"mezi "pomocníky" a techniky STK se rovnalo vcelku zázraku...Prostě jinými slovy upravit onen motocykl právě sehnanému vraku s doklady,dokladům samotným shodné značky a zhruba typu nebude nic složitého a náročného-stačí trošku pohledat v katalozích(zjistit možnosti a parametry)a následně inzerci...

cyril*

Tak to bude zaručeně nějaká mýlka. Když měl řidičské oprávnění sk."B", tak přece motorku do 50 ccm může řídit zcela automaticky, jak je zde téměř všeobecně známo! :D

roman9

Se skupinou B muze ridit motocykl do konstrukcni rychlosti 45km/h,pokud bude motorka s obsahem 50ccm a bude met konstrukcni rychlost vic nez 45km/h tak ji ridit nesmi

cyril*

Mě to psát nemusíte, ale tazatel tvrdí, že kámošovi za to sebrali papíry, tak to se asi spletli! ;)

xxx*

Tak mohla zde být i přitěžující okolnost, jako třeba zbytkový alkohol 2,5 promile.

charles*
hodnocení

0x

Dobrej zbytkáč 2,5 prom..Bez Tp se jezdí blbě ale dobrej řidič zvládne lecos.Ve svém útlém věku jsem ujel cajtům ve dvou na pincku*smich*asi se stydí ještě teď.*haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]