Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ukončení leasingu

Od: vratislavnybrt odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer,

mám problém, před rokem a půl jsem si pořídil auto na leasing, respektive auto úvěr. Nyní potřebuji odcestovat mimo naši krásnou zem na delší dobu, a díky úvěru se vše komplikuje. Chtěl bych vědět zda se dá autoúvěr ukončit i jinak než převodem na jinou osobu , kterou zřejmě neseženu. Zda existují společnosti které si auto odkoupí, nebo tak něco... *nevi* Vím že jsem si měl vše rozmyslet před podpisem smlouvy, ale to člověk neví, co bude za rok no...

Případného zájemce který by si úvěr převedl na sebe a pokačoval v jeho splácení neseženu proto, že auto je v nepoměru stáří:stav:cena. Zatím se nikdo neozval a myslím že ani neozve, na tomhle autě jsem opravdu prodělal a těžko se najde někdo kdo by si ho vzal.

Díky za názory a rady...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyril*
hodnocení

0x

Podmínky ukončení úvěru jsou jistě popsány ve smlouvě. Jinak platit úvěr můžete klidně i ze zahraničí, v tom Vám nikdo a nic nebrání.

xxx*
hodnocení

0x

Vozidlo od vás odkoupí i s úvěram kdejaký bazar. Samozřejmě počítejte s tím, že na tom proděláte daleko víc než, prodejem někomu.

vladislavnybrt

Dobře, to zkusím. Je mi jasné že prodělám. Ale o této možnosti jsem nevěděl, děkuji ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]