Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám jednu otázku:
Před měsícem a půl jsem koupil motorku, dostal jsem k ní velký TP už s odhlášeným prodávajícím. Ještě jsem ji nepřehlásil na sebe a teď ji chci prodat. Je potřeba abych, ještě než ji prodám, ji přihlásil na sebe (nový malý TP, ...), hned na to ji odhlásil a až takhle prodal, nebo stačí když si to ten nový majitel přihlásí z toho minulého rovnou na sebe?
Díky,
Charlie
Nemusíš ji přihlašovat na sebe. Řešil jsem to nedávno, dky jsem přítelkyni k vánocům koupil auto, které bylo odhlášené na mě, (aby o něm před vánoci nevěděla) ale psala ho na sebe pak ona. Napiš si s budoucím majitelem kupní smlouvu mezi váma dvěma a je to. Budes potřebovat veký TP, malý TP, kupní smlouvu, peníze na poplatek, a u auta ještě evidenční prohlídku, u moto nevím jak to je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.