Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přepis nepřihlášené motorky

Od: charlie* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, mám jednu otázku:

Před měsícem a půl jsem koupil motorku, dostal jsem k ní velký TP už s odhlášeným prodávajícím. Ještě jsem ji nepřehlásil na sebe a teď ji chci prodat. Je potřeba abych, ještě než ji prodám, ji přihlásil na sebe (nový malý TP, ...), hned na to ji odhlásil a až takhle prodal, nebo stačí když si to ten nový majitel přihlásí z toho minulého rovnou na sebe?

Díky,

Charlie

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

m151
hodnocení

0x

Nemusíš ji přihlašovat na sebe. Řešil jsem to nedávno, dky jsem přítelkyni k vánocům koupil auto, které bylo odhlášené na mě, (aby o něm před vánoci nevěděla) ale psala ho na sebe pak ona. Napiš si s budoucím majitelem kupní smlouvu mezi váma dvěma a je to. Budes potřebovat veký TP, malý TP, kupní smlouvu, peníze na poplatek, a u auta ještě evidenční prohlídku, u moto nevím jak to je.

charlie*
hodnocení

To znamená že ten komu to prodám potom půjde na dopravní inspektorát s velkým TP, malým TP (obojí bude ještě na minulého majitele, ne na mě) a se smlouvu mezi mnou a jím (kde vůbec nebude jméno toho od koho jsem kupoval já) a bude to v pořádku?

m151
hodnocení

0x

Ještě jsem zapoměl dodat že kupní smlouva nemusí být notářsky ověřená, ale musí na ní být rč jak převodce tak nabyvatele. Jinak je jedno v jakém formátu, já jsme jí narychlo načmáral na chodbě DI na kus papíru.

Good luck

alex*
hodnocení

0x

Dobry den! Chci prodat motorku, uz mam zajemce, ale vubec nemuzu najit kupni smlouvu prodej motorku na internetu! Prosim Vas muze me nikdo s tim pomoc prosim!? Predem dekuji

to se chce kouknout na internetu.

Tam jich je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]