Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, měl bych otázku na někoho, kdo řešil něco podbného a nasměroval by nás na mezi nejlevnější pojišťovny. Majitel auta má 21 roků a nastávající auto 1,4l 55kw.
velmi osvědčeným řešením v praxi je "zapojit" dříve narozené členy rodiny z menšího města,vesnice(není podmínkou)-pojistník nemusí mít s autem,dotyčným 21letým známým vůbec nic společného,dokonce ani v životě nemusel sedět za volantem...Jedinou podmínkou pro uzavření smlouvy(nejen pojistné)je svéprávnost a podstatným směrodatným údajem na pojistné smlouvě,potažmo zel.kartě je VINko auta a doba platnosti...Osobně jezdím s 2.5 a 1.8motorem,obojí na dědu a vejdu se do 5000,-ročně po čtvrtletních platbách ...
Je problem si to projit na internetu? Vetsina pojistoven ma nejakou kalkulacku, pripadne navstivit agenta co poskytne i nejakou slevu... A u tohodle objemu snad nema cenu neco extra resit, proti castce za celkovy provoz auta je to zanedbatelne...
Děkuji za neodpověď a na dovysvětlení bych uvedl, že internetové kalkulačky nenapoví nic o tom jaké lze dosáhnout skutečné ceny pojištění osobně u dobře naladěného zástupce.
To nevi nikdo, nejlepsi je nejaky znamy, ktery da maximalni slevu, ale setkal jsem se i s tim, ze nahodne vybrany agent poskytl slusnou slevu... Nejlepsi bylo, kdyz jsem koupil auto od typka a jeho syn delal agenta 4 pojistoven - na takovou cenu jsem se od te doby nedostal
Dobry den,poradim Vam trochu jinak,ja mam auto s obsahem 2.0 a mam 22let,pojistka by byla prilis vysoka tak sem to udelal tak ze muj otec je pojistnik vozidla a ja jsem majitel,o bonusy nijak neprichazim protoze ty bonusy se urcuji podle poctu let co mam ridicak ne podle toho jak dlouho na me byla psana pojistka a usetrim tim polovinu nez bych platil normalne.Mejte se
Měla jsem sjednáno PR za které jsem platila za auto do 2,0 přes 5 tisíc, což se mi zdálo neúměrné. Vyplnila jsem si základní údaje na www ePojištění.cz. Po několika hodinách se mi ozval pracovník a spolu jsme vybrali pojišťovnu, která mi nejvíc vyhovovala. Rozhodla jsem se pro pojišťovnu Slavia a nyní platím za pov. ručení 2.150,- Kč. Se službami e.Pojištění.cz jsem byla velmi spokojena. Mohu jen doporučit.
Spokojenost na všech stranách, hlavně u zprostředkovatele. Slávie jim poskytuje nejvyšší provize.
To je mi celkem jedno, ale já platím méně než polovinu toho co jsem platila dosud při srovnatelných podmínkách. Jestli si u toho někdo přijde na provizi - přeju mu to. Já ušetřím 3.000,- což je pro mě nezanedbatelné. Platím pojištění od začátku, dostali ode mne hodně desítek tisíc a zatím jsem bohudík žádnou nehodu neměla, takže myslím, že si na mě namastili kapsu už dost
pracuji v branži a mohu Vám jen poradit platit dále 5tis korun ročně a rychle pryč od Slavie..kde myslíte že Slavie ušetří více než kvalitní pojišťovny které na trhu jsou?..samozřejmě že na plnění...pokud někoho nabouráte, garantuji Vám, že minimálně 20% zaplatíte ze své kapsy..-mám vlastní zkušenost kdy pán s Felicií pojištěnou u Direct naboural audi kde se cena opravy vyšplhala na 100tis Kč a Direct započítal amortizaci..kde myslíte že poškozený bude hledat zbytek peněz?...u Vás!
"pracuji v branži" - podle znalosti problematiky bych tu práci viděl tak nanejvýš jako ostraha pojišťovny nebo noční vrátný. Člověk se základními znalostmi snad ani takovou odpověď nemůže myslet vážně!
Děkuji vám za rady, ty poslední byly už i docela inspirující. Zatím to vypadá tak, že pojišťovna i přes synem způsobenou nehodu, v mnou pojištěném autě, nijak výrazně nezvedne platby a uzná mi stávající bonusy. Syn si udělá svoji pojistku na své vozidlo a něco z mých bonusů mu i uznají a už si bude tvořit svoji historii. Předběžně mi (mu) přislíbili pojištění v částkách mírně nad nejlevějšími pojišťovnami na trhu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.