Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zákonné poj. pro 21 letého

Od: bruk600* odpovědí: 16 změna:

Dobrý den, měl bych otázku na někoho, kdo řešil něco podbného a nasměroval by nás na mezi nejlevnější pojišťovny. Majitel auta má 21 roků a nastávající auto 1,4l 55kw.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

2x

velmi osvědčeným řešením v praxi je "zapojit" dříve narozené členy rodiny z menšího města,vesnice(není podmínkou)-pojistník nemusí mít s autem,dotyčným 21letým známým vůbec nic společného,dokonce ani v životě nemusel sedět za volantem...Jedinou podmínkou pro uzavření smlouvy(nejen pojistné)je svéprávnost a podstatným směrodatným údajem na pojistné smlouvě,potažmo zel.kartě je VINko auta a doba platnosti...Osobně jezdím s 2.5 a 1.8motorem,obojí na dědu a vejdu se do 5000,-ročně po čtvrtletních platbách ...

jarda3*
hodnocení

0x

Je problem si to projit na internetu? Vetsina pojistoven ma nejakou kalkulacku, pripadne navstivit agenta co poskytne i nejakou slevu... A u tohodle objemu snad nema cenu neco extra resit, proti castce za celkovy provoz auta je to zanedbatelne...

bruk600*
hodnocení

Děkuji za neodpověď a na dovysvětlení bych uvedl, že internetové kalkulačky nenapoví nic o tom jaké lze dosáhnout skutečné ceny pojištění osobně u dobře naladěného zástupce.

jarda3*

To nevi nikdo, nejlepsi je nejaky znamy, ktery da maximalni slevu, ale setkal jsem se i s tim, ze nahodne vybrany agent poskytl slusnou slevu... Nejlepsi bylo, kdyz jsem koupil auto od typka a jeho syn delal agenta 4 pojistoven - na takovou cenu jsem se od te doby nedostal ;)

jan19

Taky me jednou udelal jeden zdanlive vyhodnou pojistku,a potom jsem zjistil ze me tam nahazel bonusy na ktere jsem nemel narok a malem jsem mel z toho problem.On Vam tam da klidne bonusy na ktere nemate narok a tim ze podepisete ze vsechny udaje jsou pravdive je zbaven odpovednosti.

jan19
hodnocení

0x

Dobry den,poradim Vam trochu jinak,ja mam auto s obsahem 2.0 a mam 22let,pojistka by byla prilis vysoka tak sem to udelal tak ze muj otec je pojistnik vozidla a ja jsem majitel,o bonusy nijak neprichazim protoze ty bonusy se urcuji podle poctu let co mam ridicak ne podle toho jak dlouho na me byla psana pojistka a usetrim tim polovinu nez bych platil normalne.Mejte se

cyril*

Velice bláhové iluze! *andel*

babi*
hodnocení

0x

Měla jsem sjednáno PR za které jsem platila za auto do 2,0 přes 5 tisíc, což se mi zdálo neúměrné. Vyplnila jsem si základní údaje na www ePojištění.cz. Po několika hodinách se mi ozval pracovník a spolu jsme vybrali pojišťovnu, která mi nejvíc vyhovovala. Rozhodla jsem se pro pojišťovnu Slavia a nyní platím za pov. ručení 2.150,- Kč. Se službami e.Pojištění.cz jsem byla velmi spokojena. Mohu jen doporučit.

cyril*

Spokojenost na všech stranách, hlavně u zprostředkovatele. Slávie jim poskytuje nejvyšší provize.

babi*

To je mi celkem jedno, ale já platím méně než polovinu toho co jsem platila dosud při srovnatelných podmínkách. Jestli si u toho někdo přijde na provizi - přeju mu to. Já ušetřím 3.000,- což je pro mě nezanedbatelné. Platím pojištění od začátku, dostali ode mne hodně desítek tisíc a zatím jsem bohudík žádnou nehodu neměla, takže myslím, že si na mě namastili kapsu už dost

bothem*

pracuji v branži a mohu Vám jen poradit platit dále 5tis korun ročně a rychle pryč od Slavie..kde myslíte že Slavie ušetří více než kvalitní pojišťovny které na trhu jsou?..samozřejmě že na plnění...pokud někoho nabouráte, garantuji Vám, že minimálně 20% zaplatíte ze své kapsy..-mám vlastní zkušenost kdy pán s Felicií pojištěnou u Direct naboural audi kde se cena opravy vyšplhala na 100tis Kč a Direct započítal amortizaci..kde myslíte že poškozený bude hledat zbytek peněz?...u Vás!

cyril*

"pracuji v branži" - podle znalosti problematiky bych tu práci viděl tak nanejvýš jako ostraha pojišťovny nebo noční vrátný. Člověk se základními znalostmi snad ani takovou odpověď nemůže myslet vážně!

bothem*

nerozumím leda Vaší reakci..pokud si platím "povinné", čekám že mě ochrání když udělám na silnici nějakou hloupost a někoho poškodím..bohužel tyto praktiky začínají být stále častější..pokud chcete, zašlu Vám fakturu a vyjádření pojišťovny...

bruk600*
hodnocení

Děkuji vám za rady, ty poslední byly už i docela inspirující. Zatím to vypadá tak, že pojišťovna i přes synem způsobenou nehodu, v mnou pojištěném autě, nijak výrazně nezvedne platby a uzná mi stávající bonusy. Syn si udělá svoji pojistku na své vozidlo a něco z mých bonusů mu i uznají a už si bude tvořit svoji historii. Předběžně mi (mu) přislíbili pojištění v částkách mírně nad nejlevějšími pojišťovnami na trhu.

sebod*

bruk600. Máte ode mě vzkaz ve vnitřní poště

sebod*

Nejmenovaná pojiš´tovna Vám udělá "rodinné flotilové" pojištění. Roční pojistné velice rozumné, podmínky při plnění při případné nehodě standartní - žádná spoluúčast a podobné nevýhodné podmínky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]