Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Teploměr do auta SilverCrest z Lidlu návod

Od: solenza* odpovědí: 2 změna:

Ahoj všem, chtěl jsem se zeptat, zdali někdo nemáte teploměr s vnitřní, venkovní teplotou a časem značky SilverCrest, prodávaný v Lidlu. Potřeboval bych vyfotit, nebo napsat, co je v návodu o nastavení času. Díky moc.

Teploměr do auta SilverCrest z Lidlu návod

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

barbakan*
hodnocení

0x

Koupil jsi teploměr v Lidlu bez návodu? Trochu se divím,ale i tak se řiď pravidlem pokus - omyl. Stiskni MODE a nějak tě to navede.Časem přijdeš na to,jak to zprovoznit!

solenza*
hodnocení

Ale právě, že jsem ho koupil pečlivě zabalený v krabičce i s návodem. Ale někam jsem krabičku i s návodem založil a nemůžu ji najít. Tak snad časem ji najdu. Jinak se mi to pokusem i omylem dnes pořadilo seřídit čas. Tak díky za radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]