Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na vypuštění nádrže

Od: dudu odpovědí: 3 změna:

Hoj potřebuji poradit jak vypustit nádrž u WV golf 1,6 rv.97(benzín) natankoval jsem špatnej benjal a strašně to škube a bylo mě doporučeno vyjet to vše ale to nejde mám tam rezervu takže neco okolo 5 litrů a demontovat nádrž se ně nechce.Děkuji za všechny tipy triky a rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Normálně a běžně jde zbylý benzin odsát hadičkou.Moc ho neupíjej,je jedovatý.Jako prevence se dává štamprle alkoholu na eliminaci.

stirecek*
hodnocení

0x

Když tam dotankuješ dalších 50litrů, tak se to doředí a další nádrž bude čistá.

mux
hodnocení

0x

Nwm jak je to u golfa, ale u favorita stačilo sdělat zadní sedačky plus koberec a otevřít nadrž přes víčko k čerpadlu a normalně odsat hadicí nebo přes čerpadlo v nádrži. Napojit na baterii a odpojit hadici k motoru a napojit hadici a strčit druhej konec do zachytné nádoby. A nebylo by jednodušší natankovat plnou kvalitního benzínu a smíchá se to a normálně vyjezdí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]