Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer.
Chtěl bych se s vámi poradit na jedné věci.
Abych osvětlil o co mi jde: Mám nad SPZ osvětlení uprostřed, jednou žárovkou, klasická celoskleněná, nic extra. Celé je to zacvaknuté v nárazníku nad SPZ. Ale, z druhé strany (pod nárazníkem, nebo pod autem chcete-li) se na to dostává voda a bláto (z jízdy). Vždy když to vyndám je to celé zadělané, zoxidované a vodivé části patice rozežrané na padrť - tudíž světlo nesvítí. Už několikrát jsem měnil celou patici, celé to omotal izolační páskou a po pár dnech je to znovu zničené a světlo nesvítí.
Jak byste to řešili vy, aby se tam nedostávala voda a světlo tak svítilo bez pravidelné výměny celé patice? Napadá vás něco?
Díky za tipy.
Je to Punto II. 1,2 třídvéř.
Je to už 8 let staré, z toho já ho mám dva roky, čili nevím jak to vypadalo předtím, ale nevypadá to, že by to bylo po zásahu amatéra. Po prvním rozdělání a výměně vše vypadalo jako původní.
Nyní to měním cca každý třetí týden. Což už mě opravdu nebaví
Však jasné, vždy měním patici protože i kontakty v ní jsou zoxidované.
Vyměním patici, dám novou žárovku, strčím do plastového krytu, ale jen po úroveň žárovky (patice zůstává venku nad krytem) a tak patici celou omotám izolační páskou. Za několik dní až týdnů (záleží na počasí) je vše opět od bahna, vody, zoxidované, rozežrané a žárovka nesvítí.
Je to na prd, z druhé strany nárazníku (ze vnitř pod autem) to není nijak chráněno a tak na to lítá bordel a voda ze silnice. Nevím zda si dokážete podle mého popisu představit jak to tam je dělané.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.