Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě ojetiny?

Od: cableguy* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, prosím Vás potřebuji poradit...? Nejlépe od automechanika,autoprodejce ,nebo od někoho, kdo v tom umí chodit...třeba i vozí auta zvenčí .tudíš bude vědět jak se cenny pohybují?..Mam zájem o koupi ojetého vozu (škoda Fabia 1,4mpi 16v r.v.2006) za cenu 112000.Díval jsem se na tip cars jak mně radil znamý ,ale ceny jsem našel různé..tudíš bylo těžko srovnatelné?Existuje nějaky int.portál, kde bych našel jak se pohybují cenny ojetin ,nebo nějaky program či tabulky ,dle kterých se dá cena porovnat...nebo vykupní ceny vozu?Děkuji Vám mnohokrát.

Koupě ojetiny?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Ceny jsou smluvní, tedy subjektivní. Ostatně i u nových se liší, ne tak ojeté. Nasadí se vyšší a pak je-li neprodejné klesá. Každé auto je jiné, jinak používané, jinak ojeté, jiná péče o něj. Semo tamo se tabulky objeví, ale viz výše... Stačí se podívat na speciální weby prodeje kde lze konfigurovat poptávku a nechat si ceny seřadit! Či porojíždět inzertní protály, prolézat bazary. Takže zkusit smlouvat kam až jde prodejce s cenou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]