Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zčeho udělat valnik?

Od: kahsa* odpovědí: 8 změna:

Zdravím, nám Avii 31L (dlouhej valník) a současná podlaha na valníku je místy diravá. Mám v planu jí opravit, ale až v zimě. Ale potřebuju jí ted provizorně a levně opravit. Napadlo mne koupit OSBé desky a přišroubovat je k stávající podlaze, ale nevím jestli ta OSBé deska to vydrží, myslím déš´t apod. Vím že v dodávkách jsou podlahy z OSBÉ desek, ale tam jsou přecejen pod střechou. Co si o tom myslíte? Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

kahsa, koupíte Vodovzdornou překližku 22mm, hladkým povrchem dolů, spoje tam aby nedocházelo při přistrkování palet. Jinak Vám hned rozštípnou hranu. Spoje za sloupek.

doplněno 21.03.11 19:19:

opět zkušenost, je na autě již více jak 4 roky.

doplněno 22.03.11 18:44:

kahsa, spoje umístit tak, aby byly z boku. Zkrátka když se na auto položí paleta, musí se posunout. Kdyby byla hrana napojení po délce korby bude problém. Pokud uděláte spoje na šířku bude to OK.

zkusím namalovat

doplněno 22.03.11 18:50:

nejsem malíř

doplněno 22.03.11 18:51:

sousede souhlas, ale toto je na hodinku a vodovzdorné...

Zčeho udělat valnik?
kahsa*
hodnocení

ta voděodolna překližka je dobrej nápad.Podívám se na to. Díky

kahsa*
hodnocení

:) tak já jdu do to ho. Jen ty spoje jak píšete, to myslíte nějaký plechový přechodky.?

kahsa*
hodnocení

ještě se chci zeptat, kolik tam máte vrstev? protože stávajcí podlaha má dvě vrsvy, jednu jako na delˇku (tu spodní) a vrchní na šířku. Je to třeba blabá otázka,ale nevím. Je totiž možný že předpředešlej majitel opravil podlahu že na tu špatnou dal nove prkna. díky za odpověd

kashsa, nechal jsem tam původní a tu překryl novou překližkou, hladkou stranou dolů!

doplněno 25.03.11 14:54:

zahloubit a vrut, zatřít silikonem...

kahsa*
hodnocení

Jasný, a přibil jste to hřebíkem nebo vrut?

michal958*
hodnocení

0x

možná že by to šlo i z osb desek a na horní část na ty osb desky bych dal třeba lino, nebo plechy aby to odolávalo vodě atd.

cyril*
hodnocení

0x

Nová podlaha je otázkou pár falcovaných prken a půl dne práce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]