Nejste přihlášen/a.
Zdravím,nevíte jak demontovat krokový motorek,který není chycen dvouma šroubama,ale tisícihranem? Fiat Brava 1.6 16V r.v.99
doplněno 01.12.12 16:33:aha já ho chci prvně jen pročistit a ne hned zničit,ale asi to nepůjde no :-/
pardon,asi sem to špatně vysvětlil...šroubky tam nejsou vůbec,vypadá to takhle pietro-eshop.cz/...
Ten stejný problém jsem řešil na seicentu. Nakonc jsem vzal sikovky a šel ven násilím. Problém je ten, že poškodí vnitřek kde je uložen a zničí se. Když tam dáte nový tak ho hlavně přilepte tmelem na motory třeba. Já ho nepřilepil a pak jsem se divil, že mi to na dovolené nedrželo volnoběh...vyletěl ven!
Asi ne. Zkoušel jsem i ho nějak vypáčit, ale vážně to nejde. Nový stojí pár korun. V polsku jsem ho sehnal za 200ky myslím. A rozebrat stejně myslím nejde.
Napište na motex@interia.pl. Rozumí česky A hlavně polovičný ceny! Originál čerpadlo bosch - česko 5500, u nich 2000. Vše je to o tom, že češi mají prostě takové marže.
Jsou z polského Těšína takže posílají zásilky českou poštou. V česku jsem se díval vyjde motorek přes 500. Od nich by to mohlo být do 300 max. 400 (Ale ruku do ohně za to nedám
)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.