Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Demontáž krokového motorku s tisícihranem

Od: punker* odpovědí: 10 změna:

Zdravím,nevíte jak demontovat krokový motorek,který není chycen dvouma šroubama,ale tisícihranem? Fiat Brava 1.6 16V r.v.99

doplněno 01.12.12 16:33:

aha já ho chci prvně jen pročistit a ne hned zničit,ale asi to nepůjde no :-/

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

bud si seženeš ten správnej torx nebo vyskoušej oříšky z malé goly stává se že to sem tam to pasuje a de to povolit *cteni*

hodnocení

0x

bit stojí pár korun

punker*
hodnocení

pardon,asi sem to špatně vysvětlil...šroubky tam nejsou vůbec,vypadá to takhle pietro-eshop.cz/...

sirtnt

Ten stejný problém jsem řešil na seicentu. Nakonc jsem vzal sikovky a šel ven násilím. Problém je ten, že poškodí vnitřek kde je uložen a zničí se. Když tam dáte nový tak ho hlavně přilepte tmelem na motory třeba. Já ho nepřilepil a pak jsem se divil, že mi to na dovolené nedrželo volnoběh...vyletěl ven!

punker*
hodnocení

aha já ho chci prvně jen pročistit a ne hned zničit,ale asi to nepůjde no :-/
sirtnt

Asi ne. Zkoušel jsem i ho nějak vypáčit, ale vážně to nejde. Nový stojí pár korun. V polsku jsem ho sehnal za 200ky myslím. A rozebrat stejně myslím nejde.

punker*
hodnocení

aha tak tam já se bohužel nedostanu

sirtnt

Napište na motex@interia.pl. Rozumí česky :) A hlavně polovičný ceny! Originál čerpadlo bosch - česko 5500, u nich 2000. Vše je to o tom, že češi mají prostě takové marže.

Jsou z polského Těšína takže posílají zásilky českou poštou. V česku jsem se díval vyjde motorek přes 500. Od nich by to mohlo být do 300 max. 400 :) (Ale ruku do ohně za to nedám :))

sirtnt

Cenu jsem myslel i s poštovným.

punker*
hodnocení

díky za rady... a dá se nějak prozkoušet než obědnám nový?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]