Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli už platí zákon, že řidičák na skupinu A neomezené je už od 24 let a ne od 21 jako byl doposud. Pokud ano neni nějaká vyjímka pro ty co to mají rozdělaný, ale ještě si to nestačili dodělat?
Ne, neplatí, máte špatné informace.
doplněno 20.03.11 21:12:suline, tak jste mě rozesmál...
že to bylo vtelevizi tak to platí?
musím Vás ujistit, že toho vím víc, jak televize... v tomto směru.
Viz zákon 361/2000
doplněno 21.03.11 17:02:suline, tuším že jste mlád a přeji Vám to. Ale kdybyste si přečetl pořádně odkaz co jste mi napsal, tak tam čtete že 2.března vláda schválila návrh...
ten musí projít legislativní cestou a bude to trvat mnoho měsíců...
Psal jste "když to bylo i ve zprávách. Pokud teda toho nevíte více než tv"
asi jsem myslel jiné zprávy nežli v televizi...
doplněno 21.03.11 18:55:jsem rád, že už to víte. Moje zkušenost je v tomto směru velká, páč již mnoho zákonů byla navrženo, schváleno, i ve sbírce vyšli, ale ještě před vstoupením v platnosti byli změněny, zrušeny...
no že to chtí udělat. To asi špatný informace mít nebudu, když to bylo i ve zprávách. Pokud teda toho nevíte více než tv.
tak za prví, já jsem neřek, že to co řeknou v televizi, tak že platí. kdybych to věděl tak se tady neptam, aby mi někdo dal radu. A za druhý nebylo to jenom v tv, ale i na internetu. tady máte odkaz... novinky.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.