Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řidičák na skupinu A neomezené

Od: sulin* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli už platí zákon, že řidičák na skupinu A neomezené je už od 24 let a ne od 21 jako byl doposud. Pokud ano neni nějaká vyjímka pro ty co to mají rozdělaný, ale ještě si to nestačili dodělat?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

0x

Pokud to parlament stihne a president podepíšelměla by změna silničního zákona platit od června 2011

hodnocení

0x

Ne, neplatí, máte špatné informace.

doplněno 20.03.11 21:12:

suline, tak jste mě rozesmál...

že to bylo vtelevizi tak to platí?

musím Vás ujistit, že toho vím víc, jak televize... v tomto směru.

Viz zákon 361/2000

doplněno 21.03.11 17:02:

suline, tuším že jste mlád a přeji Vám to. Ale kdybyste si přečetl pořádně odkaz co jste mi napsal, tak tam čtete že 2.března vláda schválila návrh...

ten musí projít legislativní cestou a bude to trvat mnoho měsíců...

Psal jste "když to bylo i ve zprávách. Pokud teda toho nevíte více než tv"

asi jsem myslel jiné zprávy nežli v televizi...

doplněno 21.03.11 18:55:

jsem rád, že už to víte. Moje zkušenost je v tomto směru velká, páč již mnoho zákonů byla navrženo, schváleno, i ve sbírce vyšli, ale ještě před vstoupením v platnosti byli změněny, zrušeny...

sulin*
hodnocení

no že to chtí udělat. To asi špatný informace mít nebudu, když to bylo i ve zprávách. Pokud teda toho nevíte více než tv.

sulin*
hodnocení

tak za prví, já jsem neřek, že to co řeknou v televizi, tak že platí. kdybych to věděl tak se tady neptam, aby mi někdo dal radu. A za druhý nebylo to jenom v tv, ale i na internetu. tady máte odkaz... novinky.cz/...

sulin*
hodnocení

jo to je sice pravda, ale ten článek jsem si našel až potom co jsem to tu napsal. Jinak tak jak jste mi to napsal poprví, mi vyznělo jako kdyby to neměli udělat nikdy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]