Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě nového vozu - nerozhodnost

Od: instalater* odpovědí: 4 změna:

Zdravím. Nastal u mne čas koupě nového rodinného auta a já stále nevím jaký. Okruh mého výběru se zužil na dva a já vás chci poprosit jesli s těmito vozy máte nějaké zkušenosti ač dobré či špatné a pomohli mi s výběrem . Prostudoval jsem už mnoho recenzí a jsem stále na vážkách. Jedná se o AUDI Q3 2,0 TDI a FORD S-MAX 2,0 TDC . U AUDI hraje v neprospěch malý kufr ( kdyby mi kleklo pracovní auto , tak abych tam mohl naložit vercajk) zase je robustnější -bezpečnější. A tak přemítám a přemítám a nevím. Díky za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

no jdete na tipcars.cz a vyhledejte si recenze :)

instalater*
hodnocení

Díky , ale to jsem zkoušel jako první. Na Q3 jsem tam žádné recenze od ,,normálních" uživatelů nenašel. Pouze od novinářů a ti píšou podle toho jak jsou placeni. Kolega má Q5 a tak jsem měl možnost se v tom svést . Celkem si to chválí , ale má problémy s elektrikou. A tak se v tom plácám. Tu elektrika u jiného převodovky , tam zase koroze. Kdyby se znovu vyráběly Citroeny BX kombi tak neváhám. Zlatý autíčko. *nevi*

buss
hodnocení

0x

To je nejlépe metat losem...

pit*

audi, jednoznačně *palec* Ale ta pojistka :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]