Nejste přihlášen/a.
Ahoj,rád bych se s vámi poradil o nějaké rady,protože stále u mě přetrvává problém,se studeným startem,kdy se po nastartování a pokusu o rezjetí zadusí motor a povětšinou chcípá..Byl jsem na diagnostice a tam se ukázal nějaký problém,se sáním,ale co to bylo konkrétně to bohužel nevím..Neměnil jsem vzduchový filtr,ale tak je co by to prevděpodobně mohlo dělat,když s tím jsou ty problémy popsané na začátku..Děkuji..
Nebude to něco s tím že mám jít někam?Sranda to je ohromná,ikdyž jsem to myslel dobře a jen se chtěl poradit..
špatná nafta, plnej naftovej filtr, katikem zacpanej výfuk, přeskočenej rozvodák, vadna regulace turba, nízkej plnící tlak turba a v neposlední řadě to chce vag jinak na seat forum tam jsou podobné dotazy i se zkušenostmi majitelů
Tak je to sice benzín,ale oceňuju ten výčet.. Byl jsem s tím u jednoho mechanika,který to napíchnul na noťas a ukázalo to zase jen vadný snímač klepání,ale tak zkontroloval svíčky,které jsou v háji a vzduchový filtr,který nebyl měněný a je pěkně zaprasenej,tak zkusím napřed vyměnit tohle a uvidíme co to udělá..
někdy je údiv majitelů auta po výměně vzducháče až neskutečný...,přitom "dýchání" je stejně důležité jak pro tebe tak i pro motor(představ si jak by se ti dýchalo,kdyby ti někdo o víc jak polovinu přicpal přívod vzduchu-a ještě by po tobě chtěl abys běžel...) a podobné to je se zapalováním...Prostě drž se 3 základních věcí pro každý motor: přívod paliva,přívod vzduch a zapalování-auto ti bude "vděčné"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.