Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtel by poradit na motorce jsem nikdy nejezdil ale chci začít jezdit na crosce nevyznám se v tom jestli by stačila 125cc pro mne když váším 100kg a měřím skoro 2 m bude mít odpich nebo by byla lepří 250cc? chci nakou ojetou za levno jaka značka a typ?
Určitě bych šel do 250 ccm ve 2taktu... táhne fakt pěkně i má rychlost. Ale záleží na tom jaké máte zkušenosti s ježděním. u 250 se dá výkon otevřít nebo zavřít pomocí natočení přívěry. Dobré jsem Yamahy YZ, Suzuky RM nebo Kawasaki nebo jeste Hondy CR... záleží jen na Vás
doplněno 18.03.11 09:11:Samozřejmě taky záleží na tom kolik hodláte investovat...
www.motoinzerce.cz - parádní inzerce motorek,
zároven je ale nutný páteřový chránic, když to položíte, nikdy nevíte co se stane a lepší si zaplatit navíc něž pak celej život jezdit na vozejku.
No tak pokud jste v životě na ničem takovém neseděl, tak s 250tkou budete mít problém. Doporučení typu: vyjmenovat téměř všechny značky mě pobavilo. Doporučím vám navštívit nějaký motopark a stroje si vyzkoušet. Od PC se špatně radí, ale myslím že pro začátek určitě 125ccm. No však uvidíte sám až vyzkoušíte. Jinak ke značce sám mám nejlepší zkušenost s KTM, ale pokud vám nesedne tak již zmíněné japonské modely.
xxx - však jsem taky řekl že záleží na tom jake ma zkušenosti s jezdením... když váží 100 kg tak 125cc nebude vubec táhnout...
takže si mne laskavě neber do huby dík... a náhradní díly na KTM se horko tezko schání
Čau taky sem začínal jezdit na tak silné motorce kup si třeba jawa pionír 05 a napiš kolik ti je naučíš se natom jed doplníš benzín otevřeš kohoutek aby benzín tekl do motoru a po otevření počkáš tak 5.min..Potom jestli je peknej tak by mnel chytnout na našlápnutí ale to asi ee, tak na levé straně je řadička a dáš jí nahoru dokat tam neco necvakne zmáčkneš spojku (pedán na levé straně řidítek) a roztlačíš ho poběžíš vedle nej a rychle na nej skočíš a pustíš spojku a on by mnel zavrcet a kdyz chytna tak dej plyn a pak tu radicku dej opatrne dolu jen jemne a muzes zastavit a on nechcipne pak dej 1 nahoru a spojku a 2ku a pustis spojku a tak i 3ku a je to stejné i u podřazování kdyžtak mi odepiš jak to dopadlo...
Hujku, s Vaší váhou a mírou bych asi volil spíš tu dvěapůli, krosky jsou sice docela živý mašiny, ale ten sport je i o jízdě do prudkých kopců, a tam by s Vámi stopětadváca mohla mít problémy. S touto figurou taky asi budete mít potřebnou "páru" tu motorku udržet, lépe řečeno - se na té motorce udržet. Co se týká prvních zkušeností tak věřím, že máte rozum a s tou motorkou se nejdřív trošku "očucháte", a teprve potom začnete správně řádit.
Ve výběru bohužel nepomohu, už několik let mám jiné koníčky, takže neznám současnou nabídku trhu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.