Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Olej z Lidlu 5w 40 plná syntetica

Od: klesti odpovědí: 7 změna:

zdarec máte s tímto olejem zkušenosti litr stojí 99korun dík

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

Kolikrát já tu tady už psal Oleje z Lidlu Peny atd nebrat. "Odborné" názvy jako plná syntetika jsou nesmysl. *zed*

Daleko důležitější ,než koukat na cenu je potřeba číst o jakou specifikaci oleje jde a jestli je vhodný do máho motoru.

5W-40 za 99Kč bede tak akorát dobrý na fritování.

jarda3*

Nebyl bych si tak jisty, zrovna v Lidlu se da sehnat dost dobry doplnkovy sortiment - naradi, elektronika, kvalita slusna, cena podezrele nizka. Minuly tyden jsem kupoval Valvoline 5W30 A1/A4 za 120, takze nejaka kvalitni neznacka muze do 100Kc stat. Pokud to splnuje normu a specifikaci pro Vase auto, proc ne.

trol*

Zdravím, problém je ten, že ten Valvoline, určo nebyl originální.;) jinak Lidl se hodí tak maximálně na pečivo, nějakou cukrovinku a jednou za čas se tam objeví i něco z elektroniky či nářadí, co vydrží alespoň týden nebo Vás to nezmrzačí.

jarda3*

Proc myslite ze neni originalni? IMHO celkem osvedceny e-shop superoleje.cz/... , teda cenu jsem si vsugeroval bez dane ale i tak myslim dobra...

ar*

Tak to je ten problém o kterém jsem mluvil na začátku. Stačí se podívat na specifikaci oleje v odkazu, ACEA A1/B1 a každému je jasné, že je to jen omastek a né olej. Dnešní motory potřebují alespoň A3/B4 v starší A3/B3.

Prostudujte si kam hodí vámi odkázaný olej ACEA A1/B1

doplněno 16.03.11 12:35:

pneu-asistent.cz/...

doplněno 16.03.11 13:22:

autoweb.cz/...

jarda3*

Ano, presne tento olej se hodi do meho Fordiho motoru, kteremu je urcena i ta dalsi specifikace a proste je konstruovan pro lehkobezny olej... A3 mu nedela vetsinou dobre... Bezny A3 je pak treba tento superoleje.cz/... ktery je jeste levnejsi... Ale treba do Omegy 3.0V6 pouzivam Cinol 5W40 za cenu kolem 120 s dani, a nestezuje si.

petr123*
hodnocení

0x

Neměl bych odvahu to zkoušet - což ale neznamená že musí jít o podvod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]