Nejste přihlášen/a.
Zdravím a zároveň žádám o radu.Potřeboval bych poradit jak seřídit trisku ostřikovaču předních světlometu.Respektive jak udělat aby zustal vysunutý abych ho seřídíl aniž by stříkal.Přemýšlel jsem že v okamžiku kdy ho vysunu aby ostřikoval, odpoíi druhá osoba baterku a teoreticky by se neměl zasunout.Ale nevim jestli to třeba nezpůsobí nějaké problémy.Máte někdo s tímto zkušenosti?
Co takhle uvest, o jake auto se jedna? Treba se najde urcity postup pro konkretni znacku.
Jinak staci vysunout prislusnou pojistku, nemusis hned odpojovat celou baterii.
"Taky" jsem se nesnažil odpovídat bez znalostí značky a modelu vozidla. Ono totiž někdy ani odpojení od zdroje proudu nepomůže, protože "rapa" s otřikovači "vyjiždí" jen při tlaku kapaliny jindy zase stačí prostě vypnout klíček.
Bod po přihlášení
To je právě ten případ o kterém jsem psal. Odpojení nepomůže, je tam zdvihový válec, který "rampu" ostřikovačů zvedne tlakem.
Seřídit tak, že jeden člověk spustí ostřikovače a druhý podrží vyjetou rampu, aby po vypnutí nezajela dolu. Pak nasadit do trysky jehlu a seřídí ji (bacha, jehlu nezalomit). Po uvolnění rampa sama zajede.
Takže říkáš, že takhle na tvrdo to držet aby nezajela.A už jsi to někdy dělal?Mám jen obavy aby se něco nezku...
Ale jinak dík za radu.Každá se počítá
Zdravím, myslím že se nezničí, jak jinak by to ve výrobě nastavili alespoň trochu dobře? Jinak to funguje na stejném principu, jako zahradní vysuvné zavlažovače na trávník.
Dnes jsem volal servisakovi audi a říkal že stačí vyloupnout kritku ostřikovaču a pak to vytáhnout ručně.Vyzkouoším a uvidím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.