Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škoda 110r s TP napsaný na třetí osobu

Od: daniell* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den mam na vás velkou prosbu, mám možnost koupit škodu 110R se 130RS kitem, chtel jsem se zeptat má TP ale je napsaný na jiného pána než je prodávající, a s pánem který je v TP nebude asi kontakt, dá se to nejak přepsat na mě kdybych to koupil? Známý mel takhle motorku a udelali jako fiktivní smlouvu že to bylo v dědictví a tím mu to přihlásili na něj, je to tedy možné? nebo nejaký jiný způsob?

je k tomu pry jen velky TP jeste taková knížka jako je asi tady veteran-octavi a.cz/... mi zdelil prodávající. A napsal ze s prepisem nebude problem si myslí, že je to v mezi kolonce...

A kolik pak bude stát přepis vozu na mě? Chtěl bych dát značky stejně do depozitu kdyz ji budu renovovat, Děkuju moc za informace

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

danieli, není problém dopsat do techničáku až třetího kupce...

páč do techničáku se píše jen evidence, nikoliv jen právní vztah. Do depozita dáte vozidlo (SPZ) jedině, že za 800Kč doregistrujete vozidlo na sebe, ale musíte nejdříve evidenční kontrolu. Samozřejmě i 10 000Kč příspěvek do ...(ekopoplatek)

Nevím jaký je stav vozidla, pojištění a podobně, takže zřejmě bez pojištění a na podvalníku...?

ICQ 55180641

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]