Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji radu.Chci si koupit ojete auto zhruba tak 8 let staré.A nemám peníze v hotovosti, tak nezbývá nic jiného, než si pořídit auto na splátky.Poradte mi, zda by byl lepší leasing a zda by na starší auto vůbec poskytli leasing a popřípadě kolik se tak zhruba platí.Auto bych chtěl do těch 100000kč.Pokud máte někdo zkušenosti s leasingem,tak mi prosím poradte.Děkuji mnohokrát
...mohu-li vám radit,do leasingu zásadně "neskákejte"-ne nadarmo se říká,že leasing je nejdražší autopůjčovnou...Raději pořiďtě nějakou pojízdnou mršku i třeba za pár kaček-než něco dáte do kupy a koupíte(si) novější( a svoje...)...Na aukru se dají koupit s doklady,plně pojízdné třeba s se spoustou kosmetických vad,ale za pár kaček-prostě podle mne mnohem lepší řešení než hupsnout do (předraženého-z něčeho musí celý aparát leas.společnosti žít) leasingu...Navíc jeté auto pro vás o to nevýhodněji,nejen na pojištěních...
Leasing urcite ne, uver jen takovy, kde se neruci autem - pak je treba problem ho v nouzi prodat... U leasingu starsiho auta se jednak hodne preplati a jednak je hotova tragedie ukradeni nebo totalka. Odhadni cena je mala a kryti pojistovny nestaci zdaleka na doplaceni leasingu (vetsinou, zalezi na delce a akontaci). Pojisteni se ovsem plati sproste vysoke, je to zlaty dul jen pro dealery (a vezou se s tim i prodejci - si vsimnete castych slev v bazarech pri financovani leasingem)
Proste normal pujcka a auto koupit nejlip primo od majitele - ani korunu bazarnickym vydriduchum (a ono tech korun je jinak docela dost.).
doplněno 14.03.11 06:58:Jeste je stale moznost pak auto dovest z Nemecka atp., ale to chce hodne daleko na zapad, uz to neni co byvalo (maly vyber, vysoke ceny)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.