Nejste přihlášen/a.
Mám renault thalia a odešli mě klíčky a zajímalo by mě jestly máte někdo skušenosti s ůplnou deaktivací imobilizéru nebo nějakou jinou variantu klíč v renaultu s tojí 3700 plus nějaké načtení a jste na 5000kč to rozhodně nechci dávat radši bych to ctěl odstranit a mít s tímto ubohým zabezpečovacím zařízením pokoj takže znáte někde kde to dělají nebo jiné varianty nejlépe Zlínský kraj díky za rady![]()
Jak to myslíte odešli mě klíčky? Pokud se jen vybila baterie nechají se znovu nastavit. Navíc u autorizovaného prodejce je to vždy mnohem dražší. Pokud zajdete k soukromníkovi nechá se klíč pořídit kompletní včetně nastavení kolem 1000,-. Předpokládám, že imobilizér je integrován v ŘJ pokud není dodělávaný, ale to by byl spíše na chip. Obejití bude muset udělat někdo s diagnostikou obávám se, že doma s tím nic neuděláte. Předpokládaná cena je zhruba stejná jako za klíč u soukromníka tedy kolem 1000,- Pokud se klíčky jen vybili tak na opětovné naprogramování cca do 500,-
V prvé řadě, baterie v klíči jsou pouze na dálkové ovládání centrálu , popřípadě na přisvícení zámku při odemykání (pokud je klíč vybaven žárovičkou nebo ledkou) čip imobilizéru není nikterak napájen. Podle toho že nefungujou oba klíče tak spíše usuzuji , že odešla čtečka čipů. Jediné řešení je vyřadit imob. na diagnostice.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.