Nejste přihlášen/a.
Ahoj,asi mě rovnou odkážete na nějakou vrakárnu,ale zkusím se zeptat,nedá se někde koupit tento díl?Káplo mi na něj vteřinové lepidlo a při pokusu o odstráhyanění se pěkně poškrábal,tak by jsem ho vyměnil..A ještě otázka,proč jsou ty záhyby na prahách?Myslím ty železné,je to na obou stranách,ale moc jsem to u nikoho neviděl..
Jestli máte Seata tak v jejich prodejně. Jestli jste to u nikoho neviděl, jsou to prolisy spoje prahů.
doplněno 13.03.11 14:29:Zkuste se poptat dole odkaz.
Myslíte že třeba autorizovaný prodejce by to mohl mít?A to je normální ty spoje?A jak se správně říká tomu plastovému díly,nevíte prosím?
To nechápu co myslíte zase vy,co tím myslím.. :D No mě jen zajímalo,od čeho jsou ty ohyby na plechu,ty tzv. prolisy..A ten plastový díl,ten je označený na té fotce,je to zevnitř..
Mylslel jsem jednoznačně jesli se má jednat o ochrané kryty prahů, které jsou na foto. Sice celkem nechápu na jaké prolisy s ptáš,ale pokud o tyto (foto) tak to nejsou prolisy,ale spoje kde jsou zbodované jednotlivé díly karoserie.
ony spoje(jak je výše psáno prolisy)jsou přechodem vícevrstvé a profilované podlahy a sloupků dveří-samozřejmě karoserie je svařencem,jinak by musela být odlita,ale to by vážila o řády víc...
No to je přesně ono,na co se ptám..A to je normální?Moc to u lidí není vidět..Ale ta lišta,na kterou se ptám je na první fotce,ten plastový vnitřek,jde krásně vyndat,tak by se určitě měla někde dát sehnat..
technologie výroby je stejná jak třeba u Audi tak u GMC-prostě "sendvič" podlaha a nosníky,k tomu svařené sloupky a střecha-a co se viditelnosti týče-záleží jak které auto,někde zakryto plastizolem,někde nějaká další vrstva krytí plechem atd.-ale to není podstatné,na funkci,pevnost,to vůbec nemá vliv...Jinak ten plast díl(vnitřní práh)by teoreticky mohl jít doladit-sice kyanoakryl(vteřiňák)je pěknej sajrajtík a "držák",ale zkusit 800-1000 smirek(podvodník),jinak lepidýlko než mechanicky dolu nepůjde,a pak horkovzduškou opatrně a trpělivě nahřát a klas.žlutou houbičkou na nádobí "zapaťkat"-tím dosáhnete jemné struktůry ďubek na plastu...No a pokud se s tím nebudete chtít patlat,tak ideál je vrakáč,aukro,annonce-kde je Cordoba(předpokládám,že jde o Cordobu)na díly...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.