Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dnes ráno když bylo asi -4 pod nulou jsem se pokusil nastartovat mou felinu,
Startér se protočil asi 2x a byl konec. Baterku mám 4 roky starou Banner 80AH
Je mi jasné že ji budu muset odepsat, bydlím asi 4km od polských hranic, mám výhodnější ji koupit za hranicemi nebo tady u nás? Navíc jakou baterku do Dieselové Feliny?
Preferuji spíše Banner a Vartu a v Polsku mají prý levné Exidy,
Takže jakou?
Jestli odešla 80Ah Bannerka za 4 roky tak o se o ni asi nejlíp staráno nebylo. A nezkoušel jste ji nabít? Třeba je jen vybitá.
není jen vybitá, dělá mi to každé chladné ráno, no 4 roky vydržela proto že to byl taxík a denně jezdila couračky po městě.
proč baterii s tak velkou kapacitou! Tam stačí bohatě 60 Ah. Vždyť se taková baterka ani nestačí dobíjet, pak má něco vydržet.
Souhlsím s pit-em,na co tak silnou baterii do feldy.O něco silnější než originál klidně,ale tak o 10Ah,ale ne extrémy jako 72 nebo 80Ah
píše že má diesla i já razím heslo že čím silnější tím lepší hlavně v zimě to ocení osobně bych pod 72ku nešel jinak sem 72ku měl i v benzínový 1,6ce od opla k tomu 100A altík a naprostá spokojenost
já vím, že má diesla. Výrobce dával standartně do diesla baterii 56 Ah, tak proč tam cpát 80Ah. Pokud courá po městě, tak ji nikdy nedobije.
já ted taky budu kupovat baterku do feldy a měl sem tam 45ah tak nevim jestli mam koupit zase tu samou nebo silnější... mam 1.3mpi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.