Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dnes ráno když bylo asi -4 pod nulou jsem se pokusil nastartovat mou felinu,
Startér se protočil asi 2x a byl konec. Baterku mám 4 roky starou Banner 80AH
Je mi jasné že ji budu muset odepsat, bydlím asi 4km od polských hranic, mám výhodnější ji koupit za hranicemi nebo tady u nás? Navíc jakou baterku do Dieselové Feliny?
Preferuji spíše Banner a Vartu a v Polsku mají prý levné Exidy,
Takže jakou? ![]()
Jestli odešla 80Ah Bannerka za 4 roky tak o se o ni asi nejlíp staráno nebylo. A nezkoušel jste ji nabít? Třeba je jen vybitá.
není jen vybitá, dělá mi to každé chladné ráno, no 4 roky vydržela proto že to byl taxík a denně jezdila couračky po městě.
proč baterii s tak velkou kapacitou! Tam stačí bohatě 60 Ah. Vždyť se taková baterka ani nestačí dobíjet, pak má něco vydržet.
Souhlsím s pit-em,na co tak silnou baterii do feldy.O něco silnější než originál klidně,ale tak o 10Ah,ale ne extrémy jako 72 nebo 80Ah ![]()
píše že má diesla i já razím heslo že čím silnější tím lepší hlavně v zimě to ocení osobně bych pod 72ku nešel jinak sem 72ku měl i v benzínový 1,6ce od opla k tomu 100A altík a naprostá spokojenost ![]()
já vím, že má diesla. Výrobce dával standartně do diesla baterii 56 Ah, tak proč tam cpát 80Ah. Pokud courá po městě, tak ji nikdy nedobije.
já ted taky budu kupovat baterku do feldy a měl sem tam 45ah tak nevim jestli mam koupit zase tu samou nebo silnější... mam 1.3mpi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.