Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povinne pojistne dluh

Od: dada* odpovědí: 9 změna:
dobry den potrebuji radu koupila jsem auto pijistila po roce pojistovna odstoupila od smlouvy a pojistku zrusila. Uz rok a 3 mesice je auto nepojistene nikdo snim nejezdi uz je odhlasene. Jen nevim jestli mam ocekavat nejakou slozenku a pripadny dluh i s penale. Jak se to pohybuje mam to zacit resit ja nebo cekat jestli se neco bude dit. Dekuji za odpovedi

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x

chtělo by to písnout trošku podrobněji :"...nikdo snim nejezdi uz je odhlasene..." Pak se nechá konkrétněji reagovat...

dada*
hodnocení

jezdilo se snim rok a 3 mesice bez povinneho pojisteni nebyla zpusobena zadna dopravni nehoda jen 1 pokuta za spatne parkovani. Auto je odhlasono 3 dny.

"jezdilo se snim rok a 3 mesice bez povinneho pojisteni"

tak to je síla. cca 460 dní bez pov. ručení. tak to si připravte pořádný balík. bzry se vám ozve čkp.

"jezdilo se snim rok a 3 mesice bez povinneho pojisteni"

tak to je síla. cca 460 dní bez pov. ručení. tak to si připravte pořádný balík. brzy se vám ozve čkp.

cyril*
hodnocení

0x

Jaký byl důvod odstoupení či zrušení smlouvy ze strany pojišťovny? Předpokládám že neplacení pojistného nebo se pletu?

erikch*
hodnocení

0x

co na to říct...?! Možná "škoda",že nedošlo k nějaké nehodě(lehké,pouze škoda na autě-třeba novém Maseratti MC 12*smich*)-to jediné,plná úhrada,by vás snad trošku donutilo zamyslet se nad(..sebou)smyslem pov.ručení...Když auto někde stojí,nejezdí se s ním-dobrý,dá se to řešit,ale takhle je to zhovadilost...(sorry za upřímnost)

dada*
hodnocení

dekuji za uprimnost ale ta mi nepomuze vyresit situaci. Pojistovna odstoupila od smlouvy kvuli neplaceni. Ja sem se stehovala penizena zaplaceni pojistky jsem nechala mame ale ta to zazdila a nezaplatila ja mela zelenou kartu do 14. 12.2010 i kdyz jsem ji pri bezne kontrole ukazovala policii tk nikd nic neresil a ja nevedela. Pani mi na pojistovne vcera zdelila ze me trikrat obesilali a upozornovali ale zase ceska posta odvedla dobre svoji praci a postu me nepreposilali nebo jen co se jim chtelo tudiz se psani ke me nedostalo. Zaclo mi byt divny ze mi neprisla nova zelena karta platna od 15. 12. 2010 tak jsem se zacala o vse zajimat ale zatim vysledek zadny. a hlavne rada tady taky zadna jak to resit nehodlam dluh neuhradit hodlam ho vyresit a ptam se jak a kolik to bude eventuelne stat penez. Chytre rady ze je to prusvih nepotrebuji to abych ze slova povinne vedela jaky to ma vyznam jeste rozumove stacim. Dekuji za prani takovych veci co mi taky chytre pisete pokud neumite poradit se radeji nevyjadrujte vubec a mozna je to podle sebe soudim tebe. Az budete radit nekomu jinemu mozna bude lepsi si to rozmyslet zda je to rada a nebo zda si chcete jen dopisovat na to jsou potom jine intrnetove stranky.

xxx*
hodnocení

0x

Navstivte www.bezpojisteni.cz podle obsahu auta a dnu bez pojistky urcite jak bude vysoka pokuta. Mel jsem podobny problem a CKP jsem diky zdejsim strankam nic neplatil. Vam vsak hrozi jeste sankce za nevlozeni RZ do depozitu a to ve vysi az 20000,-

erikch*

ono se to dá řešit,a i tak,že nebudete muset platit ani "ká" jak ČKP,tak úřadu za neodevzdání RZ do depozitu...Trošku zabrouzdejte v nedávné historii zde,trošku napovím s "kupní smlouvou..."*ua*...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]