Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odhlášení bez dokladu o ekologické likvidaci?

Od: hlavolam odpovědí: 8 změna:

Dobrý den potřebuji odhlasit auto z registru a nemam papír o ekologické likvidaci a auto již nemám tudíž auto nikdy neodhlásím a poběží mi furt pojistka co kdybych ted šel na policii s tím že mi auto ukradli?ty mi následně vystavili papír a bylo by to vyřešené myslíte že by pak šloauto odhlásit?dík moc

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

měl by jsi si dojit na Dopravák kde ti vystaví kopii technického prukazu, potom už jen najit někde nějaký vrakoviště známí přes známího napsat ekolikvidaci a pak s timdle zajit z nova na dopravák a odhlásit auto, asi nejidealnější řešení ;)
ovšem jde o to aby se auto pak někde neobjevilo v provozu to by jste pak vy i ten z vrakoviště měl problem!

kam jste ho dal? :D

hlavolam
hodnocení

no abych pravdu řekl tak skončilo před rokem a pul ve sběrně takže auto už nikdo nikdy nedohledá *smich*

pokud je to takle tak ta možnost co jsem napsal je zcela ideální ;)
a dali vam aspon 3 koruny za kilo? :D :D

doplněno 30.11.12 17:11:

Tak jasnačka :) každa kačka se hodí ;)

hlavolam
hodnocení

to asi bude,, a kolik mi dali za kilo si nepamatuju ale za cele auto co jsem rozebral jsem měl 5000kč takže furt lepší neř aby se mi nepojízdné válelo na dvoře ;)

had

Dobrý den. Dojděte na úřad tam napište čestné prohlášení, že auto používáte jako kurník pro slepice. Nebo něco podobného a je to. Funguje to.

funguje to ano ale k čestnýmu prohlášení chtějí foto toho Kurniku ;) kámoš to takle šel udělat a řekli mu jestli ma fotku kde to je vše zdokumentované takže ok, ale že je ta možnost napsat jen samotné prohlášení bez fotky ale tam je problem s tim že prý mužou přijit nějací uřednici toto zkontrolovat což se asi v tomto případě riskovat neplatí protože foto NELZE udělat když je auto sešrotované a v pípadě že by někdo přišel a auto nenašli bylo by to ZLÉ - protože čestné prohlášení je prostě čestné a timto by to bylo porušeno ;) Nicmene zpravidla je velká šance že nikdo nepřijde tak 80% možná 90 ale, kdyby, je tu to KDYBY! a člověk prostě nikdy neví :)

To chce si prostudovat příslušnou "normu" a pak teprve se s nima na úřadu pohádat nebo jim vyhovět!

Osobně jsem takto rušil pežota,kterého jsem neměl a dokonce ani nedal žadnou přesnou adresu jako číslo popisné nebo orientační,jen jméno vesnice a že půjde o uzavřený soukromý pozemek a bez problémů.Jen s tím,že strašili s kontrolou.Jen ať přijde,auto není a torzo auta si vzali do šrotu...Bylo zrušený tak nebylo třeba žádného papíru o ekolikvidaci.

hodnocení

0x

Pokud máte doklady od vozu v pořádku, dojdětě na evidenci a podejte žádost o vyřazení. Můžete čestně prohlásit, že vozidlo máte na soukromém pozemku a používáte ho jako zdroj náhradních dílů. Fotku hromady dílů nebo kastle asi není problém sehnat. Podle mne už doklad o ekol. likvidaci není nutný. Poté můžete zrušit pojistku a máte vyhráno.

doplněno 30.11.12 20:22:

Ještě doplním - to s tou krádeží a policií vůbec nezkoušejte, to by se Vám mohlo vymstít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]