A proč když prodáváš svoje auto, tam dáváš sousedovo? Nebo to sousedovo je na chlup stejný jako to tvoje?
pincles
No na chlup ne, ale barva a typ ano a auto mám teď momentálně v servisu, takže to nemůžu nafotit a jediné fotky, které mám tak jsou toho souseda, toho BMW. Tak jak to tedy je?
NEDOPORUČOVALA bych abys tam ty fota vůbec dával.Prostě:Prodám auto...bla bla bla.Nutno vidět.STEJNĚ pan-í přijede se podívat co vůbec kupuje.Trochu tuhle otázku nechápu.Vy byste na fotce viděl perfektní BMW,pak byste jel třeba až 100km pro něj a pak až na místě byste zjistil,že auto neodpovídá fotkám?Co telefonický rozhovor,tam byste taky klamal?By vám tak akorát frajer dal dělovku.Jestli jsem správně pochopila.Trestný čin to není.Jen je to o hubu :-"
Samozřejmě jsem tím nechtěl říct, aby tam dal fotku jiného auta. Takže počkat, až se auto vrátí ze servisu.
Nebo pokud se na prodej jó hodně spěchá, tak tedy i bez fotky a pak ji doplnit (ale, pokud by se na ten inzerát bez fotky někdo ozval, auto si stejně nemůže prohlídnout, protože bude stát v servisu...).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.