Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cesta do zahraničí s vozidlem v polopřevodu

Od: jozin* odpovědí: 6 změna:

Zdravím ve spolek.

Potřebival bych vědět, jestli je možné beztrestně s vozidlem, který je v odhlášce na mě, vyrazit do jiné země EU, v tomto případě do SK? Malej techničák stříhlej nemám, ale každopádně v evidenci se k tomu klucí čoboláčtí dostanou.. Hrozí nějakej postih? A ještě jedna věc. Je možný v SK používat pasivní antiradar? Neví někdo? Dík za pomoc.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarda3*
hodnocení

0x

Nedelal bych to, ale pry jsou v SK policajti velmi vstricni proti papirkum...

cyril*
hodnocení

0x

Beztrestně lze podnikat cokoliv. Trest není za to co děláte, ale za to, že se necháte chytit. Případná rizika musíte zvážit sám (účat na nehodě, kontrola,kde nebudete mít souhlas majitele se zápujčkou a pod.)

jozin*
hodnocení

Majitel jsem já, kupní smlouvu mám, v odhlášce jsem napsanej... Jenom už do odjezdu nestihnu auto přihlásit... Jo a ten antiradar je zakázanej, už jsem to našel..*bum*

cyril*

Dokazováním, že právním majitelem jste VY, jedině nahrajete jejich orgánům. V dokladech k vozidlu (ORV) bude někdo jiný!

nu*
hodnocení

0x

seď doma na zadečku

robxxx
hodnocení

0x

Informace o legálnosti v ČR naleznete zde: antiradary.net/.... Použití pasivních detektorů je na Slovensku zakázáno, pokuta okolo 100E, přenosný antiradar tak jedině pokud nebude vidět. Lepší je to s pevnou sadou antiradaru, kterou nikdo nenajde...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]