Nejste přihlášen/a.
Dobry den,mam mensi dotaz.Nahodou nevi nekdo,kam se tento system montuje do vozidla FORD TRANZIT?
Elektronická kniha jízd Vám pomocí systému GPS umožní jednoduše sledovat pohyb všech Vašich vozidel.
Dobrý den,
u nás ve firmě máme GPS u všech aut, je to krabička ani ne o velikosti televizního ovladače, kterou je třeba zabudovat např. pod palubní desku a připojit k trvalému přívodu napájení. Zaměřenou GPS polohu odesílá pomocí mobilní sítě na server. K serveru přistupuje kdokoliv kdo má přihlašovací údaje a odkudkoliv, kde je internet.
Těch systémů je více druhů - jsou buď online - tedy pohyb vozidel lze sledovat na počítači v reálném čase, nebo offline - jednotka zapisuje pozici auta do paměťového bloku, ten se pak vyjme a odnese ke stažení. Já mám v autě CCS monitor, je to offline. Anténa systému bývá pod předním sklem, aby měla ,,výhled´´ na satelity, záznamová jednotka pak kde je místo. Většina aut u nás ve firmě má anténu přímo na palubce uprostřed šířky u spodního okraje skla - je to černý čtvereček 3x3x1cm. U mé Astry jsem ji našel spíše náhodou pod airbagem spolujezdce uvázanou k trubce zřejmě výztuhy. Záznamová jednotka je v kastlíku před spolujezdcem. Kluci ve Fabiích ji mají namontovanou na střed panelu zboku u nohou spolujezdce .
Blíže zde :
Diky za odpovedi,uz jsem to nasel.Jeste jeden mensi dotaz.Da se to nejak oklamat? Nemyslim odpojit od privodu napajeni.Treba obalit to alobalem atd:? Diky jeste jednou za radu a preji hezky den.
Pochopitelně, vše se dá oblafnout. Ten alobal funguje, ale pochopitelně je to známá finta a většinou bývá celkem rychle odhalena a odměněna vyhazovem. Existují i např. rušičky GPS, možností je povícero. Ale nějak mi nedochází smysl takovýchto akcí. Mě to naopak usnadňuje život - nemusím psát knihu jízd. Černý jízdy nepodnikám, takže no problem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.