Nejste přihlášen/a.
Dobry den,mam mensi dotaz.Nahodou nevi nekdo,kam se tento system montuje do vozidla FORD TRANZIT?
Elektronická kniha jízd Vám pomocí systému GPS umožní jednoduše sledovat pohyb všech Vašich vozidel.
0x
Dobrý den,
u nás ve firmě máme GPS u všech aut, je to krabička ani ne o velikosti televizního ovladače, kterou je třeba zabudovat např. pod palubní desku a připojit k trvalému přívodu napájení. Zaměřenou GPS polohu odesílá pomocí mobilní sítě na server. K serveru přistupuje kdokoliv kdo má přihlašovací údaje a odkudkoliv, kde je internet.
0x
Těch systémů je více druhů - jsou buď online - tedy pohyb vozidel lze sledovat na počítači v reálném čase, nebo offline - jednotka zapisuje pozici auta do paměťového bloku, ten se pak vyjme a odnese ke stažení. Já mám v autě CCS monitor, je to offline. Anténa systému bývá pod předním sklem, aby měla ,,výhled´´ na satelity, záznamová jednotka pak kde je místo. Většina aut u nás ve firmě má anténu přímo na palubce uprostřed šířky u spodního okraje skla - je to černý čtvereček 3x3x1cm. U mé Astry jsem ji našel spíše náhodou pod airbagem spolujezdce uvázanou k trubce zřejmě výztuhy. Záznamová jednotka je v kastlíku před spolujezdcem. Kluci ve Fabiích ji mají namontovanou na střed panelu zboku u nohou spolujezdce
.
Blíže zde :
Diky za odpovedi,uz jsem to nasel.Jeste jeden mensi dotaz.Da se to nejak oklamat? Nemyslim odpojit od privodu napajeni.Treba obalit to alobalem atd:? Diky jeste jednou za radu a preji hezky den.
Pochopitelně, vše se dá oblafnout. Ten alobal funguje, ale pochopitelně je to známá finta a většinou bývá celkem rychle odhalena a odměněna vyhazovem. Existují i např. rušičky GPS, možností je povícero. Ale nějak mi nedochází smysl takovýchto akcí. Mě to naopak usnadňuje život - nemusím psát knihu jízd. Černý jízdy nepodnikám, takže no problem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.