Nejste přihlášen/a.
Ahoj,chci vás poprosit o radu,při mrazech třeba kolem - 2 a podobně,tak si mi při rozjezdu u studeného auta zadrhává spojka,jako kdyby přimrzla,nepíská ani jinak nic nedělá,ale tak asi měsíc zpátky byl právě s ní problém s tím pískáním,mechanik tam ale něco dotáhnul a pískání zmizelo,po jízdě,když se auto trochu zahřeje je všechno O.K.,tak na co se mám připravit a s čím se znepokojovat?
mě taky spojka u auta nejdříve pískala, pak sem přitáhl spojkové lanko, pár týdnů dala pokoj, pak zase začala, nakonec sem přijel domu bez spojky, pedál spadl dolu, nešlo zařadit nic.spojkové ložisko vydřelo do přítlačáku rýhu a vylámalo ty jazyky v přítlačáku, nechal sem vyměnit komplet spojku. stalo mě to i s prací 6000 kc. to jak zadrhává muže dělat i lamela.může být špatně vystředěná nebo nerovnoměrně sjetá.kazdopádně bych s tím zajel do servisu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.