Nejste přihlášen/a.
dobrý den,
chtěl bych vás požádat o radu, vím že zde již zazněl kompletní postup pro užití institutu osoby blízké a užití práva odmítnout podání výpovědi.
Chtěl bych se jen zeptat, zda toto platí i pro můj případ, kdy jsem byl požádán MP ve smyslu par.11z.č.553/1991 Sb o dostavení se k podání vysvětlení. Mým vozem byl spáchán přestupek proti bezpečnosti a plynulosti sil provozu v nočních hodinách- pravděpodobně parkování, čehoý si nejsem vědom( ale stát se mohlo, nikdo nejsme neomylný). V souladu s par.10 zákona 361/200Sb o provozu na pozem komunikacích jsem byl jako provozovatel požádán, abych v případě , že jsem se přestupku nedopustil, zajistil předání této výzvy osobě, která auto v této době řídila.
S čím v tomto případě argumentovat?
děkuji a jsem vděčný za odpověď
zajistit předání osobě ...? jo, šel bych tam a řekl jim, že za tuto službu si paušálně účtuji 10 000,-Kč. jestli budou platit hotově nebo si to, jako státní orgán kterého si vážím, budou přát na fakturu. po zaplacení bych jim sdělil, že to řídil ivan sergejevič muhmatov a že bydlí v moskvě na balšóm prospektu číslo. ehm to jsem, teď zrovna, zapomněl.
jinak klasika. dojít, poslechnout si je a dále odmítnout v této věci vypovídat.
a ať zvednou zadky z kanceláří a jdou si svůj džob dělat pořádně. do ulic. tam totiž patří...
doplněno 02.03.11 22:20:MP-obecní orgán...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.