Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podání vysvětlení ke špatnému parkování

Od: 1tom1 odpovědí: 2 změna:

dobrý den,

chtěl bych vás požádat o radu, vím že zde již zazněl kompletní postup pro užití institutu osoby blízké a užití práva odmítnout podání výpovědi.

Chtěl bych se jen zeptat, zda toto platí i pro můj případ, kdy jsem byl požádán MP ve smyslu par.11z.č.553/1991 Sb o dostavení se k podání vysvětlení. Mým vozem byl spáchán přestupek proti bezpečnosti a plynulosti sil provozu v nočních hodinách- pravděpodobně parkování, čehoý si nejsem vědom( ale stát se mohlo, nikdo nejsme neomylný). V souladu s par.10 zákona 361/200Sb o provozu na pozem komunikacích jsem byl jako provozovatel požádán, abych v případě , že jsem se přestupku nedopustil, zajistil předání této výzvy osobě, která auto v této době řídila.

S čím v tomto případě argumentovat?

děkuji a jsem vděčný za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

zajistit předání osobě ...? jo, šel bych tam a řekl jim, že za tuto službu si paušálně účtuji 10 000,-Kč. jestli budou platit hotově nebo si to, jako státní orgán kterého si vážím, budou přát na fakturu. po zaplacení bych jim sdělil, že to řídil ivan sergejevič muhmatov a že bydlí v moskvě na balšóm prospektu číslo. ehm to jsem, teď zrovna, zapomněl.

jinak klasika. dojít, poslechnout si je a dále odmítnout v této věci vypovídat.

a ať zvednou zadky z kanceláří a jdou si svůj džob dělat pořádně. do ulic. tam totiž patří...

doplněno 02.03.11 22:20:

MP-obecní orgán...

frame*
hodnocení

0x

Na výzvy MP nereaguji. Lísteček se ke mě nedostal - asi ho náhodou vzal vítr. Ale např. MP Liberec je na parkování vysoce akční - z té mám respekt.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]