Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zakoupil jsem si autorádio Pioneer deh-2300UB, ale mám problém s nastavením, anglicky bohužel neumím, tak vůbec nevím co s tím, potřeboval bych to obnovit či nastavit do tovarního nastavení.
Děkuji Vám, za každou radu.
A ještě bych se chtěl zeptat na takový dodatek, při vypnutí mi na displeji běhal nápis PIONEER a pak už ne, nevíte někdo proč?
Uvedení do původního nastavení provedete jednoduše.
Možnost a) odpojte iso konektor
Možnost b) odpojte baterii
Stačí na pár sekund
Nápis přestal běhat z důvodu vypnutí běhání nápisu Zřejmě jste to nevědomě vypl
A nevíte prosím Vás jak tam ten nápis dát zpátky? Mám to vše v angličtině takže opravdu nevím.
A odpojil jste obě svorky nebo jen jednu? (jedna je na reproduktory a jedna je napájení)
Je hloupost aby zůstalo vaše nastavení, to by autorádio muselo mít náhradní zdroj. A to jsem u autorádia doposud neviděl na to slouží proud od baterie.
vyndal jsem autorádio a vše jsem od něj odpojil včetně pojistky a chvíly počkal a poté vrátil vše zpět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.