Nejste přihlášen/a.
Zadní plastový nárazník mám promáčklý tak 1cm do hloubky a 4cm v průměru -opřel jsem se asi nákl. přívěsem. Moje představa je vyplnit "něčím" prohlubeň, zahladit a přelepit nějakou samolepkou např. menší CZ , EU a pod. Lak je OK. Doporučte nejednodušší a levný způsob této opravy- víceméně čím aby to drželo a nebyla to kilovka za 1000Kč. A také aby event. tento tmel chytl přímo na metelýzu bez smirkování (pokud možno) díky
zamýšlený způsob "opravy" je trošku "bastlení"-je zapotřebí si uvědomit,že plast je vždy pružnější než jakýkoliv tmel,takže v konečném součtu dříve či později to bude praskat...A pokud je lak nepoškozenej,pokusil bych se plast "vrátit" zpět-bez fota těžko konkrétněji radit,ale sundat jej(kvůli přístupu)a za pomocí horkovzduchu postupně decentně vrátit promáčklinu zpět-náklady nula,jen trpělivost...Pokud nebude přístup zezadu na vymáčknutí,nechá se udělat malá dirka,samořezem(klasickým šroubkem až do přichycení zezadu připravené ploché pevné podložky(v případě šroubku přes matičku,podložku) a jakoby vytáhnout...ona malá dirka se nechá jednoduše "zakamuflovat" a výsledek bude úplně jiný...
No nic už toho necháme- čím dále "lepší" nápady . Znám x lidí kteří tozkoušeli natahnout , práce jak na kostele a stejně ještě kytovalt a kytovat a kytovat. .Prostě blábol! Už nepište, já to zvládnu v pohodě.
Prej blabol. Erikch Te tu poradi nejrozumnejsi zpusob, jak pomoci horkovzdusne pistole vybouleni zarovnat a prej blabol.
Co je pak to tvy kytovani?
Kdyz to zvladnes v pohode, tak proc se vubec ptas?
To vis. Jestli na tom mas nejakej suntovej polskej plast, kterej lupne hned, jak se na nej spatne podivas, to pak neni divu, ze se Ti do toho nechce. Nebo, ze bys neumel sundat naraznik?
Osobne jsem kupoval dvouslozkovy tmel v Bauhausu - pikslicka s malou tubickou, trosku bych to zdrsnil smirkem a odmastil ... jak my lingviste rikame NO BIG DEAL ...
Zkušenosti mám, ale vždy se rád zeptám, ale tato nicneříkající odpověď mne neuspokojuje. Asi tam dám klasický nitro..čili acetonový tmel a je to. Spíše jsem čekal že už je něco i jen např. ředitelné vodou atd.
ředitelné vodou jsou latexové tmely, které ale při silnějí vrstvě praskají, tak se musí praskliny dotmelit, ale nechápu proč vyplňovat, stačí to přelepit samolepkou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.