Nejste přihlášen/a.
Nevím ale na dobíjení autobaterie by stačila i tady tahle.
doplněno 26.02.11 17:44:Ty drahé nabíječky mají i testr baterie a můžete s ní nastartovat auto , ale myslím že jsou pro profesionální nabíjení do dílen.
To je dobrý tip, dal jsem bodík. Jinak se nebojte ani nákupu nabíječky z BAUMAXU, mají dva druhy, tak tu dražší radši. Tyto nabíječky mají automatickou regulaci, jakmile je baterka nabita, tak proud klesne na minimum a nedochází k varu elektrolytu a k jeho úbytku . Sám jednu mám je to zn. ABSAAR a jsem s ní spokojen.
no jde mi oto že se mi nechce verit ze vecicka za cca 700kč muze fungovat a navic spravne
ale pravda je ta, že kolem 1000 jich je nejvic tak asi to bude standardni cena, no mrknu v pondeli do toho baumaxu a uvidim, treba mne i presvedci prodejce na tu levnou Kazdopadne dekuji za tipy
Mafine, ono může posloužit i staré trafo s jednou diodou a taky to tu baterii nabije, ovšem jde o to jak a kolikrát, než baterie umře. Základem nabíječky bývá stále právě to trafo a nějaké usměrnění. A ta řídící elektronika, která koriguje nabíjecí proud už je zase jen elektronika, která se v dnešní době neuvěřitelným způsobem zrychluje, zpřesňuje, zmenšuje, optimalizuje a zlevňuje. Takže bych se asi nebál nějaké finančně "podceněné" nabíječky, důležité jsou parametry.
Zdravím vás, už při letmém pohledu na obrázek startovací nabíječky mne odrazují tenké dráty ke svorkám. Určitě nebudou schopny přenést proud potřebný pro startér. Možná jen jako nabíječka, či jako pomoc při startování, ale startovací zdroj to jistě není.
Nebudete-li se dívat jen letmo na obrázek, ale i na základní popis produktu, tak zjistíte, že o startovacím zdroji není nikde ani slovo. Je tam uvedeno pouze toto: "Nabíječka se zařízením pro usnadnění rozběhu 200 A (0 V), 120 A (1 V)."
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.