Nejste přihlášen/a.
Zdravím . Nemáte někdo zkušenosti s nabíječkou autobaterii typu (inteligentní nabíječka řízená procesorem )?
Chtěl bych si koupit novou nabíječku ,protože stará dosloužila . Někde jsem slyšel že se vyplatí si pořídit něco takovýho
ale nevím zda bude stíhat běžné nabíjení .
nebo koupit klasickou nabíječku?
děkuji
Upozorňuji na jednu dost nepříjemnou vlastnost těchto automatických nabíječek a to tu, že v případě i mžikového přerušení napájení se sama znova nenastartuje. Takže se vám může stát, že dáte baterku nabíjet, pak někdy v noci padne krátkodobě napětí, pak se vám baterka již nenabije. Mám s tím vlastní zkušenost a opravdu stačí vteřinový výpadek proudu.
doplněno 26.02.11 19:43:A ještě jeden postřeh, mám v karavanu akumulátor s možností hlubokého vybití, tedy něco co by u obyčejného nemělo nastat, ale nastane-li, pak vám elektronická nabíječka nenastartuje, protože podle napětí na baterce si bude "myslet" že je aku je špatné. Jediná možnost je pak připojit na krátkou dobu klasickou nabíječku a po cca 10 minutách už v pohodě funguje ta elektronická. Nicméně si myslím, že pro běžný provoz a spolehlivou síť, je ta elektronická výhodná.
Tak nevím koupit klasiku nebo zkusit nějakou s procesorem?
Kdysi dávno jsem řešil co koupit za svářečku a nechal jsem si poradit abych už nekupoval klasickou a koupil invertor
no a nelituju , není to něco obdobného s těma nabíječkama? nevím jsem laik a nechám si poradit
díky všem za názor i zkušenost
tak už nevím není lepší koupit kvalitní značkovou?
aby se nestalo třeba toto elektroworld.info/...
Ano,první příspěvek který má o nabíječkách hluboké znalosti. Dospěl jsem ke stejným zkušenostem, většina aut. nabíječek při výpadku proudu spadnou do základního módu a nenabíjí.Ručně se musí zvolit,jaké nabíjení chceme. U hlubokého vybití jsem před lety šel nabíječku reklamovat, že nefunguje. Máte zcela a ve všem pravdu.
Já bych dotoho šel.Koupil jsem podobnou a fakt to funguje.Když se mrknem do historie nabíječek a pamatujem si ta monstra,někdo je má ještě doma,tak je to neuvěřitelné.Věřte.
jak je to s nabíjením větší baterie cca 74 Ah?
bude to vůbec nabíjet?
nemá se nabíjet 1/10? to by bylo nabijet 7.5 A a to ty nabíječky zvládnou?
doplněno 26.02.11 09:32:teď jsem objevil toto deramax.cz/... tak nevím?
Uvedená nabíječka není špatná, ale je jen pro olověné akumulátory.Volil bych raději nabíječku univerzální, schopnou pulzně nabíjet malým proudem i akumulátory gelové.Výborná zkušenost je třeba s nabíječkami z Lidlu, za 499,-Kč.Nabíjejí od malé moto gelovky až po 120Ah nákladní.
mužete mi napsat název tý nabíječky z LÍDLU děkuji
doplněno 26.02.11 10:02:teď jsem jí asi objevil lidl.cz/...
Ten typ.co byl prodáván i v LIDLU ,mám asi 4 roky .Píšu ji za 1 . Mnoho mých kamarádů se nechalo přesvědčit a koupili si ji taky ,spokojenost maximální! Není nad pulsní nabíječky .
doplněno 26.02.11 10:47:ULTIMATE SPEED T4X SE
Lidičky, co tady povídáte o pulsní nabíječce. Podívejte se do návodu. Vždyť je to obyčejná UI nabíječka. Pulsní na ní je jen spínaný síťový zdroj. Jediné co má navíc, je jakási inteligence při udržovacím nabíjení, kdy "údajně" při poklesu při udržovacím nabíjení začne znovu nabíjet. Je to pitomost. Může mi tu někdo vysvětlit, jak může napětí na Aku připojeném na udržovací zdroj poklesnout? Četl někdo z Vás ten návod?
To je jen ukázka dobře "zmáknutého" marketingu.
Tím vším neříkám, že ta nabíječka nefunguje. Říkám tím jen, že to není žádný zázrak, ale úplně obyčejná nabíječka.
To je to samé, jako výše. Spínaný je jen primární síťový zdroj. A tenhle návod:
mě místy docela rozesmál. Hlavně v místech, kde se mluví o vlnění místo zvlnění(nabíječka je charakteristická nízkým zpětným odběrem proudu a nízkými vlnami). Mimochodem zvlnění udávají 150mV. Že nemají potuchy, co znamená IP656, bych jim zas tolik za zlé ani neměl, že jim svítí STANDBY v podstatě při poruše(přerušený nebo zkratovaný obvod), s tím bych se taky smířil.
Ale že je doslova nebezpečná. Podívejte se do toho návodu. Jakmile si nabíječka změří 10,5V na aku, začne nabíjet 3,8A. Copak se asi stane s aku který není zrovna úplně vybitý, bude dejme tomu na hranici, 2,15V na článek, ale bude mít zkratovaný jeden článek. 5x2,15=10,75 > 10,5, tedy: do takto poškozeného aku bude "prát"3,8A, bez ohledu na to, že zbytečně. Jak dlouho? Kdo ví. O časově omezeném nabíjení jsem v návodu nic nenašel. Zato tam je zmínka o tom, že horký aku se má okamžitě odpojit.
Co dodat. Nic moc. Normální nabíječka. Žádný zázrak.
jsem v tomto směru laik co by ste mi radil na obyč baterii 74 ah líbí jse mi tzv . inteligentní nabíječky tak nějak nevím če ho ze držet?
Mě se líbí třeba tahle:
Jak to píšu v jiném dotazu na podobné téma. Tahle si alespoň na nic nehraje.
pokud bych chtěl srovnávat tu z LÍDLU a ostatní řízené procesorem na jaké paramatry se zaměřit?
mám baterii 74 Ah obyč.
je podstatné aby byla pulzní? nabo ta zlidlu pulzní není a je řízená procesorem .
co třeba tahle bbelektro.cz/...
je to opravdu tak jak je zde? lidl.cz/...
doplněno 27.02.11 19:50:jěště ohledně nabíjení moji baterie 74 ah není lepší něco silnějšího
např. toto : orlik-kompresor.cz/...
To: Smakaball...To jste si ještě nepřečetl příspěvky ,aby jste zjistil ,že ta nabíječka typu LIDL je pro člověka,který baterie a jejich ůdržbu nemá v malíku to nejlepší .A lidé,kteří přispěli mnohdy dlouholetýma zkušenostma?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.