Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výpočet povinného ručení

Od: colorado* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.

Na www.pojisteni.cz jsem zadal potřebné údaje pro pojištění vozidla. Když jsem nalezenou cenu za úhradu pojistného srovnal s částkou, kterou mě právě poslala stejná pojišťovna ( ČPP ) jako ůhradu na letošní rok, je rozdíl obou částek 1 237,- Kč v neprospěch nově předepsané částky k úhradě a to i přesto, že se mě zvýšil bonus POV ze 35% na 40%. Prosím, je-li to možné o vysvětlení. Děkuji a přeji hezký den.:)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarda3*
hodnocení

0x

Cena pojisteni je ciste trzni zalezitost, kazda pojistovna to ma jinak a s ruznymi podminkami pro slevy, akcemi atd...

hodnocení

0x

colorado, pochopil jsem Vás, že na internetu máte levněji od ČPP, jak od ČPP, který Vám předepsali automaticky na další rok?

Pochopil jsem Vás?

doplněno 25.02.11 14:20:

rád vysvětlím, pokud je to tak jak jsem napsal.

petapeta*
hodnocení

0x

Toto se mi také stalo. Tak jsem došel do kanceláře, kde mi přepsali smlouvu. Složenku, kterou mi poslali, roztrhali a na místě jsem zaplatil podle nové smlouvy podstatně méně. Nové smlouvy jsou totiž výhodnější, aby získali nové klienty. Asi spoléhají, že ti, co to uzavřeli někdy v minulosti budou platit podle dřívějších podmínek.

buss
hodnocení

0x

Na základě zkušeností kalkulačkám na intu nevěřím

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]