Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Na www.pojisteni.cz jsem zadal potřebné údaje pro pojištění vozidla. Když jsem nalezenou cenu za úhradu pojistného srovnal s částkou, kterou mě právě poslala stejná pojišťovna ( ČPP ) jako ůhradu na letošní rok, je rozdíl obou částek 1 237,- Kč v neprospěch nově předepsané částky k úhradě a to i přesto, že se mě zvýšil bonus POV ze 35% na 40%. Prosím, je-li to možné o vysvětlení. Děkuji a přeji hezký den.
Toto se mi také stalo. Tak jsem došel do kanceláře, kde mi přepsali smlouvu. Složenku, kterou mi poslali, roztrhali a na místě jsem zaplatil podle nové smlouvy podstatně méně. Nové smlouvy jsou totiž výhodnější, aby získali nové klienty. Asi spoléhají, že ti, co to uzavřeli někdy v minulosti budou platit podle dřívějších podmínek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.