Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Směrovky na Manet korado

Od: martinw* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den

Chtěl bych se zeptat budu si přidělávat směrová světla na moped manet korado všechny věci už mám nakoupeny akorát nevím jaké použít kabely stačila by použít třeba nějaká dvojlinka? aspon na rozvod od blinkru k přepínači směrovek tam povede nejvíc kabelů tak at tam nemám svazek nějakéj extra tlustej...

díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ta dvoulinka stačí, ale spíš mám jinej dotaz - co tam bude za žárovky? Jestli klasický 21W, tak moje přepověď je, že to neutáhne dynamo.

martinw*
hodnocení

No mám na tom alternátor 12V/40W smerovky jsou po 10W, hlavní světlo je 15W, zadni svetlo je 5W... tak myslím že by to mělo stačit ne?

Co brzdový světlo, zapalování...spíš bych doporučil nějaký vysokosvítivý diody.

martinw*
hodnocení

brzdove svetlo tam nemam jinak videl jsem par korad která mela směrová světla bez jakehokoliv jineho zdroje tak uvidím zapojím to a bud to bude nebo tam budu muset dořešit ještě třeba nějaký baterky nebo něco

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]