Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl bych se zeptat, někoho kdo má s tímhle zkušenosti...
Mám koupenou čtyřkolku z druhé ruky se sportovním výfukem...Ten mi nepasuje, protože bych raději něco tiššího, nepotřebuju zbytečně dráždit sousedy...Ale nový výfuk stojí přehnaných 12 tisic, takže otázka zní:
Mohl bych na tu čtyřkolku dát koncovku z nějaké motorky o přibližném obsahu 300cm jako je čtyřkolka? A stalo by se něco, kdybych tam dal koncovku z něčeho silnějšího, třeba okolo 600cm, protože koncovek z motorek 300cm moc na internetu není...
Díky
Pokud chcete utišit laďák,dá se to i "vatou" koupí se v motoshopech,jde jen o to zda je to u vašeho typu výfuku možné ,jinak bych to řešil asi jako vy,jen bych doporučil to nejdříve vyzkoušet než ho koupíte.
doplněno 24.02.11 01:15:Řešil jsem to u své Yamahy 750 a nakonec jsem tam dal výfuk z 500 Hondy ,byl dokonce stejně tichý jak originál...chce to vyzkoušet
ještě jsem zapoměl...některé výfuky jsou konstruovány přímo na motor,tzn. může se stát že se změní výkon nebo spotřeba
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.