Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám DT 125, rv 1999 prostě klasika. Ale všiml jsem si ž pod válce mi po nastartování malinko stříká benzin. (je to logicky, protože u 2T je směs nad pístem ale i pod pístem, takže když to jde do DU tak to trochu vycákne)...
Nejspíš bude špatný těsnění, ale celá sada stojí 700 a to se mi kuli jednomu kupovat nechce... nevíte kde se dá sehnat jen samotné pod válec? (NE POD HLAVU, ale POD celej válec - 4 šrouby) popř. kde objednat z netu?
Kupte celou sadu,stejně musí i hlava dolů a většinou je to těsnění už vymačkané a při zpětné montáži to dělá akorát problémy.
Jinak trochu mimo mísu...buďte rád že stojí "jen" 700...
ještě bych se zkusil poptat na - Motorkáři.cz - určitě tse am o tomhle typu moto dočtete hodně užitečného
Nevim, jak to presne vypada, ale vetsinou je tesneni pod valcem jen papirove a to jde v pohode vystrihnout (tesnici papir se bezne prodava) nebo to proste jen slepit silikonem na motory. Pokud je tesneni vicevrstve, tak se na to taky prodava material jako arch, ale uz nestoji par Kc. Jestli to ma dole extra srouby, treba hlavu sundavat nemusi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.